Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes i Aalborg: Espresso House åbner endnu en afdeling

Af Stine Kjølby Christensen

I marts måned satte Espresso House sit første spadestik i byen med åbningen af deres første kaffebar.

Dette skete i Bispensgade 16, og siden har såvel kunder som forbipasserende kunne følge med i den stigende popularitet, der udspillede sig bag de store ruder.

I 2016 blev det besluttet af holdingselskabet JAB Holding, der stod bag hhv. Baresso og Espresso House, at de to kæder skulle implementeres i Norden.

Siden har det været planen, at samtlige Baresso skulle omdannes til Espresso House i både navn og udtryk.

Fantastisk modtagelse i Aalborg

Nu er tiden kommet til den velbesøgte Baresso på Nytorv (Østerågade 11), der hvert år samler hundredevis af mennesker både ude og inde.

Og det er langt fra en tilfældighed, at det netop skal ske nu.

“Vores åbning af Espresso House i Bispensgade er gået helt fantastisk! Faktisk over alt forventning. Så det har helt sikkert haft indvirkning på beslutningen og timingen i, hvornår den næste stod for tur,” fortæller Sinne Fredslund, Head of Marketing i Espresso House i Danmark, til MigogAalborg.

Der har derfor været udtryk for stor utålmodighed fra de loyale stamgæster, siden Baresso lukkede dørene i med proklameringen om, at gæsterne først kunne vende tilbage d. 7. februar, når Espresso House fejrer deres re-opening på Nytorv.

Kæmpe succes i Aalborg: Espresso House åbner endnu en afdeling  Men hvis du netop er én af de loyale stamkunder, der frygter, at din favorit-kaffebar er væk for evigt, så er der ingen grund til bekymring:

“Der bliver slet ikke tale om nogen dramatisk overgang mellem de to kæder,” fortæller Sinne Fredslund med et grin.

“Man kan sige, at vores gæster kan forvente en opgradering af den kaffebar, de kender i forvejen: Det er de samme kollegaer og de samme produkter – bare med endnu mere fokus på hyggen.”

Endnu mere hygge

De sidste to år har Baresso og Espresso House langsomt arbejdet på at kombinere deres menukort, hvilket allerede lykkedes inden lukningen på Nytorv.

Dermed er det altså de samme produkter på kortet, som vi kender i forvejen.

Den nye kaffebar på Nytorv bliver altså en god blanding af det bedste fra begge verdener.

“Det er nogle år siden, at Baresso sidst var blevet sat i stand, så generelt trænger den til en renovering,” forklarer Sinne Fredslund.

“De nye lokaler bliver dog i Espresso House‘s ånd, hvor vi har rigtig meget fokus på at skabe en to-stay oplevelse.

Det sikrer vi blandt andet med bløde møbler, flere planter og generelt bare oplevelsen af, at man sidder og hygger hjemme i sin egen dagligstue.”

Kæmpe succes i Aalborg: Espresso House åbner endnu en afdeling

Genåbningen på Nytorv markeres d. 7. februar 07.30-20.00 med et særtilbud på to af Espresso House’s mest populære produkter; hele dagen kan du nemlig få café latte til 25 kr. eller en kanelsnurre til en flad 10’er (ved køb af en valgfri drikkevare).

Hvad: Genåbning af Espresso House
Hvornår: 7. februar, 7.30-20.00
Hvor: 
Østerågade 11

Del artikel