Er klatret til tops på halvandet år: Nu åbner Din Mægler butik nummer to

Skrevet af: Michael Qureshi
Rasmus Lund Christensen (til venstre), komikeren Geo  og Lasse Frederik Pedersen
Rasmus Lund Christensen (til venstre), komikeren Geo og Lasse Frederik Pedersen

Af Michael Qureshi

Det er gået stærkt, siden den fremadstormende duo Lasse Frederik Pedersen og Rasmus Lund Christensen blev selvstændige og åbnede Din Mægler i Aalborg.

På under halvandet år er de blandt de bedst sælgende mæglere i Aalborg over de seneste 12 måneder, og de er faktisk blot to solgte boliger fra at nå førstepladsen.

Desuden er de på boligsiden.dk et af de mæglerfirmaer i Aalborg med bedste kundetilfredshed.

En af årsagerne til kundetilfredsheden er Din Mæglers fokus på de enkelte kunders behov.

”Det er vigtigt, at en bolighandel ikke bliver automatiseret, og devisen med ”vi gør som vi altid har gjort” er ikke godt nok. Konkurrenterne i byen holder et skarpt øje med os, og det er vigtigt for os, altid at forny os, da både eksisterende og nye konkurrenter ofte prøver at genbruge vores gode ideer.”

”Aalborg er jo ikke større, end at man ofte støder på tidligere kunder. Derfor er det vigtigt for os, at kunne se alle vores sælgere i øjnene efter et salg.” lyder det fra Rasmus Lund Christensen.

Geo holdt foredrag på Café Frederiksberg

I fredags dukkede knap 150 gæster op til et event på Café Frederiksberg, som Din Mægler arrangerede. Alle inviterede var kunder, som Din Mægler igennem de seneste 6 måneder havde solgt en bolig for.

De fik en hyggelig aften med tapas og ikke mindst et fremragende foredrag af den landskendte komiker Geo. Han rejser rundt med et oplæg, der handler om hans kamp mod cancer, og han gør det med en forrygende underholdningsværdi.

Det var også til det event, at Din Mægler-duoen over for migogaalborg.dk afslørede, at de nu åbner deres anden butik. Det bliver i det gamle apotek på Nørresundby Torv.

”Den 1. august åbner vi vores butik nummer to, og det bliver i Nørresundby. Vi er ret så langt med forberedelserne,” forklarede Rasmus Lund Christensen.

Begyndte fra nul i august 2015

De er stolte over den modtagelse, de har fået i Aalborg med gode salgstal og høj kundetilfredshed.

”Vi er fuldstændig overvældet over det behov, der har været, fra vi startede i august 2015. Vi begyndte jo fra nul, og er nu en af de største mæglere i Aalborg med vores Vejgaard-forretning.

Det har helt klart givet os mod på at udvide forretningen, og vi ser helt klart et stort potentiale på at vokse nord for Aalborg.

Det er som om, at der har været et helt naturligt skel på vandsiden, og vi ønsker lidt at tilbyde dem i Nørresundby og nordpå den samme service, som har gjort vores Vejgaard-butik til en succes,” lød det fra Lasse Frederik Pedersen.

Din Mægler-duoen ude foran det gamle apotek i Nørresundby, som de har overtaget lokalerne til

I en af Danmarks største byer er det nærmest helt unikt, at Din Mægler uden en stor gigantisk landsdækkende koncern i ryggen har klaret sig så stærkt.

Med fra start til slut

I mæglerbranchen handler det ifølge Din Mægler-duoen ikke altid kun om, hvem der har flest markedsføringskroner.

”Hvis vi bandt vores markedsføring op på at hænge på facader og have annoncer i avisen, så findes der andre med langt større pengetanke end os. Vi er nok bare meget hverdagspræget i vores tilgang til kunderne. Vi er med fra start til slut, og vi sidder lidt på skødet af folk, så de hele tiden føler sig opdateret på seneste nye udvikling.

Vi har også ansat nogle dygtige medarbejdere, så vi har fået skabt et team, der kan skabe de værdier, som vi har ønsket at stå for.

Vi har virkelig gjort en kæmpe indsats for at være bedst på kundetilfredshed i byen, og det er fantastisk, at den målsætning er nået, og salgstallene så også er fulgt med,” lyder det fra Rasmus Lund Christensen.

Læs også: Bolig-trend i Aalborg: De lokale mæglere dominerer i toppen

Der var brede smil og store kram, da den unge duo takkede af for aftenen efter Geo’s oplæg, og det vidner om, at Rasmus og Lasse især har været gode til at skabe relationer med deres kunder.

”Vi forsøger at gøre tingene lidt anderledes. Det var jo lidt i Vejgaards ånd, at det her event blev afholdt på legendariske Café Frederiksberg, og så havde vi muligheden via vores netværk for at hente Geo til denne aften.

At der kommer så mange mennesker er kun noget vi kan være stolte over, og vi kommer til at lave flere af den slags også i forhold til den nye forretning i Nørresundby,” sagde Lasse Frederik Pedersen.

Verdens stærkeste chilisauce: Spis 10 ml og få maden til halv pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom det nok ikke bliver et problem at holde varmen i næste uge med temperaturer op mod 30 grader, så har vi fundet en sjov udfordring til dig, der virkelig kan lide at få varmen – i både mund, krop og sind.

Café Mumbai i Nordkraft serverer autentiske indiske retter, som jo ofte er noget mere krydrede, end de klassiske danske retter. På menukortet er der således også markeret den enkelte ret er: *Medium, **Stærk eller ***Hot.

Og selvom muligheden “hot” sikkert er spicy nok til de fleste af os, kan du krydre tilværelsen og de indiske serveringer lidt ekstra, når du nyder maden.

Den ultimative manddomsprøve

Café Mumbai kalder det selv den ultimative manddomsprøve, og udfordringen lyder da også som noget af en mundfuld:

Hvis du spiser deres hjemmelavede chili-sauce som tilbehør til din mad, så du halv pris på maden.

Det lyder da egentlig ret ligetil?

… Det er dog værd at bemærke, at chili-saucen har fået navnet Kill Switch af én grund: Den er lavet på verdens stærkeste chili!

For at få halv pris på maden, skal du spise alle 10 ml., som du eksempelvis kan få udleveret til din Chicken Tikka Masala eller Lamb Korma.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mumbai Café (@mumbaiaalborg) den

Tør du tage udfordringen op?

Du finder Café Mumbai på Kjellerups Torv 1 i Nordkraft. De har åbent alle dage fra kl. 17.00 – 21.00

Hvad: Halv pris på maden – hvis du spiser 10 ml. chilisauce lavet på verdens stærkeste chili
Hvor: Café Mumbai
Hvornår: Alle dage

Du finde mere info om Café Mumbai her.

Afholdes for 22. år i træk: Den Blå Festival er klar med fed nyhed

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Den Blå Festival.
Foto: BrknRib Photo and Artwork.
Den Blå Festival. Foto: BrknRib Photo and Artwork.

Nibe Festival er knap nok overstået, før vi kan glæde os til den næste hyggelige festival i Nordjylland.

Den Blå Festival er den årlige jazz- og bluesfestival i Aalborg, der i fire dage forvandler hele midtbyen til et slaraffenland af musik, hygge, kolde drikkevarer og god stemning.

Det helt unikke ved festivalen er, at den er helt gratis at deltage i, og i år finder den sted fra torsdag den 15. august til søndag den 18. august.

Den Blå Festival 2019 har som altid de to store hovedscener på Toldbod Plads på havnefronten og på Gammeltorv ved Råshuset.

Derudover er der koncerter på mange af byen cafeer, værtshuse og spillesteder. Der er blandt andet koncerter på Café Ulla Terkelsen, El Mariachi, Aalborgs Slotskro, Hasseris Kirke, John Bull Pub, Egholm og som noget helt nyt i år: på Salling Rooftop.

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Jazz og blues på toppen af Aalborg

Den helt store nyhed i år er, at du kan nyde lækker jazz og blue i højderne.

Der er nemlig hele tre koncerter på Salling Rooftop,  hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Onsdag den 14. august fra klokken 15.00-17.30 gælder det Jesper Theis Duo. Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson.

Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Torsdag den 15. august klokken 15.00-17.30 er så Big Creek Slim Duo, der vil underholde på Salling Rooftop.  Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar.

Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Fredag den 16. august klokken 15.00-17.30 slutter koncerterne i de høje luftlag med Tim Lothar og HP Lange. Det er to af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark, der mødes denne dag.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues. Du finder mere info om koncerterne her.

Hvad: Den Blå Festival
Hvor: I hele Aalborg
Hvornår: 15. – 18. august

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Film under åben himmel: Sådan bliver vejret til Zulu Sommerbio på tirsdag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

På tirsdag starter TV2 Zulu deres årlige Zulu Sommerbio, hvor de tager rundt i det danske land for at vise gode film under åben himmel.

Traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg kl. 21.45, når A Star is Born vises i Skovdalen.

Men film under åben himmel, betyder også, at vejret har ret meget at sige; skal man tage afsted eller ej?

Hvordan bliver vejret?

Vejrprognoser kan ofte være uforudsigelige, men med kun to døgn til arrangementet, er der ret stor sandsynlighed for, at der kan stoles på vejrudsigten.

Og det bliver nærmest perfekt vejr til årets Zulu Sommerbio i Skovdalen. DMI lover tørvejr hele dagen, og temperaturen topper klokken 17.00 med 24 grader.

Når filmen starter omkring 21.45 kan vi se frem til mellem 18-22 grader, en let vind og ikke mindst: tørvejr.

Der er derfor al mulig god grund til at tage forbi Skovdalen på tirsdag, men tag da gerne et tæppe med – om ikke andet for hyggens skyld!

Stjernespækket drama

Filmen der vises er storfilmen A Star Is Born, som er produceret og instrueret af Bradley Cooper, der også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.