Er klatret til tops på halvandet år: Nu åbner Din Mægler butik nummer to

Skrevet af: Michael Qureshi
Rasmus Lund Christensen (til venstre), komikeren Geo  og Lasse Frederik Pedersen
Rasmus Lund Christensen (til venstre), komikeren Geo og Lasse Frederik Pedersen

Af Michael Qureshi

Det er gået stærkt, siden den fremadstormende duo Lasse Frederik Pedersen og Rasmus Lund Christensen blev selvstændige og åbnede Din Mægler i Aalborg.

På under halvandet år er de blandt de bedst sælgende mæglere i Aalborg over de seneste 12 måneder, og de er faktisk blot to solgte boliger fra at nå førstepladsen.

Desuden er de på boligsiden.dk et af de mæglerfirmaer i Aalborg med bedste kundetilfredshed.

En af årsagerne til kundetilfredsheden er Din Mæglers fokus på de enkelte kunders behov.

”Det er vigtigt, at en bolighandel ikke bliver automatiseret, og devisen med ”vi gør som vi altid har gjort” er ikke godt nok. Konkurrenterne i byen holder et skarpt øje med os, og det er vigtigt for os, altid at forny os, da både eksisterende og nye konkurrenter ofte prøver at genbruge vores gode ideer.”

”Aalborg er jo ikke større, end at man ofte støder på tidligere kunder. Derfor er det vigtigt for os, at kunne se alle vores sælgere i øjnene efter et salg.” lyder det fra Rasmus Lund Christensen.

Geo holdt foredrag på Café Frederiksberg

I fredags dukkede knap 150 gæster op til et event på Café Frederiksberg, som Din Mægler arrangerede. Alle inviterede var kunder, som Din Mægler igennem de seneste 6 måneder havde solgt en bolig for.

De fik en hyggelig aften med tapas og ikke mindst et fremragende foredrag af den landskendte komiker Geo. Han rejser rundt med et oplæg, der handler om hans kamp mod cancer, og han gør det med en forrygende underholdningsværdi.

Det var også til det event, at Din Mægler-duoen over for migogaalborg.dk afslørede, at de nu åbner deres anden butik. Det bliver i det gamle apotek på Nørresundby Torv.

”Den 1. august åbner vi vores butik nummer to, og det bliver i Nørresundby. Vi er ret så langt med forberedelserne,” forklarede Rasmus Lund Christensen.

Begyndte fra nul i august 2015

De er stolte over den modtagelse, de har fået i Aalborg med gode salgstal og høj kundetilfredshed.

”Vi er fuldstændig overvældet over det behov, der har været, fra vi startede i august 2015. Vi begyndte jo fra nul, og er nu en af de største mæglere i Aalborg med vores Vejgaard-forretning.

Det har helt klart givet os mod på at udvide forretningen, og vi ser helt klart et stort potentiale på at vokse nord for Aalborg.

Det er som om, at der har været et helt naturligt skel på vandsiden, og vi ønsker lidt at tilbyde dem i Nørresundby og nordpå den samme service, som har gjort vores Vejgaard-butik til en succes,” lød det fra Lasse Frederik Pedersen.

Din Mægler-duoen ude foran det gamle apotek i Nørresundby, som de har overtaget lokalerne til

I en af Danmarks største byer er det nærmest helt unikt, at Din Mægler uden en stor gigantisk landsdækkende koncern i ryggen har klaret sig så stærkt.

Med fra start til slut

I mæglerbranchen handler det ifølge Din Mægler-duoen ikke altid kun om, hvem der har flest markedsføringskroner.

”Hvis vi bandt vores markedsføring op på at hænge på facader og have annoncer i avisen, så findes der andre med langt større pengetanke end os. Vi er nok bare meget hverdagspræget i vores tilgang til kunderne. Vi er med fra start til slut, og vi sidder lidt på skødet af folk, så de hele tiden føler sig opdateret på seneste nye udvikling.

Vi har også ansat nogle dygtige medarbejdere, så vi har fået skabt et team, der kan skabe de værdier, som vi har ønsket at stå for.

Vi har virkelig gjort en kæmpe indsats for at være bedst på kundetilfredshed i byen, og det er fantastisk, at den målsætning er nået, og salgstallene så også er fulgt med,” lyder det fra Rasmus Lund Christensen.

Læs også: Bolig-trend i Aalborg: De lokale mæglere dominerer i toppen

Der var brede smil og store kram, da den unge duo takkede af for aftenen efter Geo’s oplæg, og det vidner om, at Rasmus og Lasse især har været gode til at skabe relationer med deres kunder.

”Vi forsøger at gøre tingene lidt anderledes. Det var jo lidt i Vejgaards ånd, at det her event blev afholdt på legendariske Café Frederiksberg, og så havde vi muligheden via vores netværk for at hente Geo til denne aften.

At der kommer så mange mennesker er kun noget vi kan være stolte over, og vi kommer til at lave flere af den slags også i forhold til den nye forretning i Nørresundby,” sagde Lasse Frederik Pedersen.

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

WeDoBurgers-kæden solgt: Fortsætter kun med et sted i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der var fart på burgerkæden WeDoBurgers, da den indtog Århus, Aalborg, Esbjerg og København.

I Aalborg åbnede man endda den første rigtige restaurant med flere siddepladser, og som skulle fungere som kædens Flagship Store.

Desværre går tingene ikke altid, som man drømmer om. Planerne om at være en landsdækkende burgerkæde kunne ikke realiseres, og nu har de oprindelige stiftere solgt den videre.

Det var barnestjernen Danny Kool og partner Christoffer No, der startede WeDoBurgers sammen med Aalborg-investoren Henrik Klindt Petersen.

Ny ejer er fundet

Nu er WeDoBurgers solgt videre til århusianske Akram Palani. Til det siger Danny Kool med det borgerlige navn Daniel Sørensen til MigogAalborg;

“Vi har i noget tid søgt efter den rigtige person til at drive WeDoBurgers videre. Den person har vi fundet i Akram. Han virker til at brænde for WeDoBurgers, så det glæder os, at han er den nye ejer,” fortæller Daniel.

Kun Borgergade fortsætter

Ejerskiftet får den konsekvens, at kun en af de to Aalborg-steder lever videre. Den anden lukkes ned.

“Jeg har altid haft et godt øje til WeDoBurgers og deres burgere, som jeg smagte første gang for et par år siden! Jeg synes, at deres burgere og fritter altid har skilt sig ud fra mængden.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville overtage. Jeg kommer selv til at stå i køkkenet og sikre, at kvaliteten er den samme hver gang. Kvaliteten i produktet er for mig det vigtigst.

Derfor valgte jeg også kun at overtage butikken i Borgergade, da jeg ikke kan være to steder på en gang. Jeg har heldigvis overtaget det meste af deres tidligere fantastiske personale, så jeg og butikken er i gode hænder,” forklarer han til MigogAalborg.

Dermed gik WeDoBurgers fra fem steder i landets fire største byer til nu blot en enkelt i Aalborg.