Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De kræsne kunders valg: Menzer & Kristensen designer drømmehuse i hele landet

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er ikke to mennesker, der er ens, og det samme kan siges om huse designet af Menzer & Kristensen.

Det jyske arkitekt- og byggefirma tilbyder individuelt arkitekttegnede huse, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker, og de kunder, der henvender sig er som regel på den kræsne side.

“Vi vil gerne være der for de kunder, der vil noget anderledes,” slår salgsleder i Nord- og Midtjylland, Rasmus Nøhr, fast.

“Kunderne definerer, hvad de gerne vil have under et indledende møde, og vores tegnestue sætter herefter stregerne til drømmehuset.”

Selvom der er stor individualitet i alle deres byggerier, er der stadig en rød tråd i form af minimalistiske, moderne design og funktionelle planløsninger, som går igen i de forskellige projekter.

Stor efterspørgsel i Nordjylland

Menzer & Kristensen har hovedkontor i Kolding, men teamet er fordelt på flere adresser i landet, så de kan være så tæt på kunderne som muligt.

Derfor giver det også rigtig god mening at være repræsenteret i Aalborg.

Der er nemlig stor efterspørgsel efter byggerådgiverne i det nordjyske.

“Vi har masser af byggerier i gang i det nordjyske allerede.

Der har været stor efterspørgsel fra vores kunder på, at vi skulle komme til Nordjylland, og vi vil meget gerne være der for de kunder, der vil bygge med os,” fortæller Rasmus Nøhr.

De kræsne kunders valg: Menzer & Kristensen designer drømmehuse i hele landet

De kræsne kunders valg: Menzer & Kristensen designer drømmehuse i hele landet

Utraditionelle løsninger

Når kunder vælger at bygge hus med Menzer & Kristensen, vil de opleve, at de går forrest, når det kommer til materialevalg og utraditionelle løsninger.

I inspirationshusene præsenteres der altid et udvalg af eksklusive og integrerede løsninger, som vin-rum, New Yorker vægge med stål og glas, indbyggede alkover og pejse som rumdelere – for at nævne et par eksempler.

Generelt har byggerådgiverne altid fingeren på pulsen og følger med i både den danske og udenlandske scene for arkitektur.

Lige nu er det f.eks. et arkitektonisk udtryk med reference til byggeri fra 50’erne og 60’erne, som er en stærk trend indenfor branchen.

De kræsne kunders valg: Menzer & Kristensen designer drømmehuse i hele landet

Inspirationshus i Nibe

Er du typen, der er mere visuelt indstillet og gerne vil både se og mærke, hvordan et hus fra Menzer & Kristensen tager sig ud, er det med at besøge inspirationshuset i Nibe.

Her kan du røre materialerne, udforske designmulighederne og se et galleri med inspirationsbilleder fra andre nybyggede huse.

Inspirationshuset, som er bygget i funkis-stilen, er åbent for alle interesserede og kan besøges på Kornmarken 11 i Nibe efter aftale.

Du kan booke et møde via Menzer & Kristensens hjemmeside.

Du har yderligere også mulighed for at se de smukke, arkitekttegnede Menzer & Kristensen huse i deres gratis inspirationskatalog.

Bestil kataloget her.

Del artikel

Andre læser også