DBU kommer til byen: VM i Straffe og masser af events i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danmark er videre til 1/8 delsfinalen ved VM, hvor landsholdet spiller søndag aften.

Der er ingen tvivl om, at der hersker ægte VM-stemning i hele verden i disse dage.

Det er bestemt også tilfældet her i Aalborg, hvor man blandt andet kan se alle VM-kampe på Gammel Torv under hele slutrunden. Læs meget mere om det her.

I næste uge på mandag og tirsdag (2-3. juli) er der lagt op til endnu mere VM-eufori, når DBU kommer til byen med VM i straffe og konceptet “Fodboldens Dag”.

De vil nemlig gerne hylde fodbolden og ikke mindst Danmarks deltagelse ved VM i Rusland. De lover både god stemning, konkurrencer og en masse sjove fodboldaktiviteter for alle aldre.

Derudover er der storskærm begge dage, hvor man kan nyde 1/8-finalerne fra VM i Jomfru Ane Parken.

VM i straffe

Mandag er første dag, hvor DBU er i byen, og der kan vi se frem til VM i straffe fra klokken 16-21 i Jomfru Ane Parken i Aalborg.

Man kan være op til fem personer på et hold, og den endelige hovedpræmie er en fodboldrejse til 25.000 kr. I Aalborg skal de tre bedste hold findes, og de går videre til den store finale i København.

Udover hovedpræmien, vil der også være mange flere fede præmier under turneringen.

Der sparkes på 11-mandsmål, og underlaget er et speciallavet græstæppe, som lægges over hele banen. Man skal være over 18 år for at deltage, og det koster 400 kr. pr. hold at deltage. Man skal være fem deltagere, hvorfra én af spillerne også står på mål.

Der kan maksimalt tilmeldes 32 hold. Ved 32 tilmeldte hold spilles der efter VM strukturen, med 8 puljer af 4 hold. De bedste to i hver pulje går videre til knock out kampene.

Læs mere om tilmelding her.

Fodboldens dag

Tirsdag fra 16-21 er det så tid til Fodboldens Dag, hvor der sker en masse fede aktiviteter ved Jomfru Ane Parken.

Der er lagt op til en dag i fodboldens og ikke mindst konkurrencens tegn.

Der er blandt andet en stor FIFA 18 turnering på PS4, og en Crossbar Challenge samt en Goal Shot konkurrence.

Du kan også prøve kræfter med en driblebane, hvor det gælder om at komme igennem en svær bane hurtigst. Du kan få målt din skudstyrke i et såkaldt Speed cage – og eventuelt se om du kan slå Christian Eriksen fra Danmark eller Harry Kane fra England.

Derudover er der et stort Freestyle Show, hvor man kan se frem til en masse fodbold-lir og så kan man prøve kræfter med en Panna turnering, hvor man spiller 1 mod 1 med små konkurrencer undervejs.

Læs mere om Fodboldens Dag her.