Nu åbner VM-fanzonen: 620 tommer storskærm klar på Gammeltorv

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

VM-feberen raser i hele landet, og der hersker bare en helt speciel stemning, når Danmark er kvalificeret.

Den stemning kan man også tydeligt mærke på Gammeltorv, hvor der er lagt op til den helt store VM-fest.

Lige nu er de sidste forberedelser i gang, så fanzonen står helt skarp til det hele går i gang i eftermiddag, hvor Rusland spiller åbningskamp mod Saudi Arabien kl. 17. Du kan læse meget mere her.

Aalborg City har i samarbejde med blandt andre Zwei Grosse, Meat, Intersport og Aalborg Kommune etableret en super fed fanzone, som danner rammen om en folkefest over den næste måneds tid.

Billedekvaliteten er det ypperste

Som det helt store trækplaster har man lejet en 30 kvadratmeter storskærm, som svarer til godt 620 tommer.

“Billedkvaliteten er noget af det ypperste, når det kommer til udendørsskærme, og alle kampe bliver vist i Full HD,” forklarer Flemming Thingbak, direktør for Aalborg City, til MigogAalborg.

Bagsiden på den vilde storskærm

Fanzone med masser af god stemning

Udover den vilde storskærm kommer fanzonen til at rumme en fanbar, som Zwei Grosse bestyrer, mens Intersport vil åbne en stor fanshop, hvor man kan købe landsholdstrøjer med tryk, klaphatte og meget, meget mere.

MEAT vil sørge for maden under hele slutrunden, hvor man kan lade sig friste af burgere og en masse andre lækkerier fra deres køkken. Alle dage vil der være en masse fede konkurrencer.

“Vi vil gerne skabe den her rooligan-stemning, som vi jo er så kendte for i Danmark. Det skal være en fodboldfest for alle aldre, og en hyggelig og fantastisk stemning, når Danmark forhåbentlig vinder nogle kampe,” siger Flemming med et smil.

De sidste forberedelser er i gang.

Hvem er Aalborgs bedste VM-manager? Læs her hvordan du kan vinde fede hovedpræmier.

Alle VM-kampe vises på storskærm

Selvom der nok kommer til at være den vildeste stemning under Danmarks kampe, er fanzonen ikke kun til de danske kampe.

“Vi viser jo alle kampe og vi håber, at det kan være med til at skabe en masse fed fodboldstemning i løbet af hele dagen,” siger Flemming.

Fanzonen har åbent en time før første kamp, og en time efter den sidste kamp på dagen er spillet, så der skulle være rigelig tid til at opleve den helt specielle stemning, der er under en slutrunde.

Et stort nedtællings-ur vil tælle ned til de enkelte VM-kampe

Hvis man ønsker den helt eksklusive oplevelse, kan man købe plads i VIP-afdelingen, hvor man for 199 kr. kan få fri øl, vin og vand ad libitum under kampene og derudover en siddeplads tæt på storskærmen. Til Danmarks kampe koster en plads 299 kr. pr. person.

I juni måned kan alle burgerglade ClubAalborg og ClubAalborg Studie-medlemmer få en gratis stor fadøl eller sodavand til sin burger hos Cafeen. Så skal du forbi Gl. Torv i forbindelse med VM-kampene, eller har du bare lyst til en lækker burger, så er det med at smutte forbi Cafeen.

Danmarks kampe:

Danmark – Peru
Lørdag d. 16. juni, kl 18

Danmark – Australien
Torsdag d. 21. juni, klokken 14

Danmark – Frankrig
Tirsdag d. 26. juni, klokken 16

Andre fede VM gruppekampe

Spanien-Portugal
Fredag d. 15 juni kl. 20

Argentina-Island
Lørdag d. 16 juni kl. 15

Brasilien-Schweiz
Søndag d. 17 juni kl. 20

Argentina-Kroatien
Torsdag d. 21 juni kl. 20

Tyskland-Sverige
Lørdag d. 23 juni kl. 20

Uruguay-Rusland
Mandag d. 25 juni kl. 16

England-Belgien
Torsdag d. 28 juni kl. 20