Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Caféen du er nødt til at prøve: Delimarché satser på nyt tapasbræt

Af Stine Kjølby Christensen

På Café Delimarché er der en helt særlig ro, som sjældent ses magen til på lignende caféer af denne størrelse.

Selv når der er proppet med mennesker, så er caféen indrettet således, at man ikke føler, at man sidder og lytter til andres samtaler. Man kan fordybe sig i samtalen omkring eget bord.

Udover den gode stemning, og de smukke lokaler, så er Delimarché også kendt for at servere måltider med høj kvalitet lavet helt fra bunden – både i og ud af caféen.

Menukortet er løbende blevet udviklet, og nu er Delimarché klar med endnu et nyt tiltag: Tapas!

Veronicca

Smukke farver og hjemmelavede råvarer

Tapas er og bliver en yndlings-spise. Når man bestiller en tapas, er der jo ingen der beder én om at vælge, hvad man har lyst til – det er forudbestemt, at man vælger det hele.

Og det er især en fordel hos et sted som Delimarché.

Som med alt andet mad i caféen er tapasen udviklet med tanke på den mest fristende sammensætning af kvalitetsråvarer.

”Med Compass Group, som jo er en af verdens største food service virksomheder, i ryggen, har vi et stærkt bagland, der hjælper os til at følge med i tidens tendenser. Og så har vi været her i to år nu – i den tid har vi fuldt godt med i vores gæsters og aalborgensernes cafépræferencer, og vi er på den måde kommet frem til et resultat, som vi selv synes er utroligt lækkert,” fortæller køkkenchef Ina.

Caféen du er nødt til at prøve: Delimarché satser på nyt tapasbræt

Brættet er udviklet over længere tid, og her har teamet kunne trække på hinandens kompetencer.

I køkkenet finder man nemlig intet mindre end to kokke, en ernæringsassistent, en bager og en slagter.

Noget som har været til stor fordel for udviklingen af brættet, da alt er lavet fra bunden.

”Køkkenet har været med til at udvikle sammen, og vi har alle kunnet inspirere hinanden. Alt herpå er hjemmelavet og af de bedste råvarer, der udskiftes lidt efter sæson,” forklarer Ina og tilføjer:

”Udover smagen, så har vi også gjort meget ud af, at brættet er æstetisk flot. Man spiser jo også med øjnene, så det var vigtigt for os, at farver og anretningen også spillede.”

Caféen du er nødt til at prøve: Delimarché satser på nyt tapasbræt

En pris til forskel

Den lækre tapas serveres både i caféen, og i en varierende udgave som take-away. Sidstnævnte gælder dog kun om fredagen, men så ville der nærmest heller ikke være en mere lækker måde at indvie sin weekend på.

MigogAalborg spiste sig med nød og næppe igennem det hele – og det kan i dén grad anbefales.

Caféen du er nødt til at prøve: Delimarché satser på nyt tapasbræt

Selvom brættet er lavet med inspiration fra andre steder, så er der alligevel ét sted, hvor brættet især udmærker sig. Og det er på prisen.

Prisen for det overdådige bræt er nemlig kun 225 kr. – og dette er altså gældende for to personer onsdag-fredag fra kl. 12.00-20.00.

Derudover kan tapasen fås som take-away hver fredag for 99. kr. pr. person. Forudbestilling skal ske senest torsdag kl. 14.00 på tlf. 29 27 16 94.

Så hvis du er ligeså vild med tapas som vi er, så kan det næsten ikke betale sig ikke at få den prøvesmagt! Hvad enten du vil gøre det i caféen eller derhjemme.

Del artikel

Andre læser også