Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt tæt på ildsjælene: BusinessAalborg flytter med ind i nyt iværksætterhus

Af Simone Vestergaard

I næste uge åbnes dørene til Aalborgs nye store iværksætterhus, GrowALL.

Det bliver et kæmpe hus med fire etager fordelt på 3.300 kvadratmeter, hvor der tilbydes gode kontorfaciliteter, en café og inkubatormiljøer samt en hel etage, som kan danne ramme for events af både faglig og social karakter for iværksættere.

MigogAalborg har tidligere skrevet om flere af byens spændende virksomheder, der allerede har booket plads i de nye lækre kontorfaciliteter.

Nu kan vi fortælle om en ret central aktør, der også rykker med ind på adressen C. A. Olesens Gade 4 tæt på Aalborgs midtby.

BusinessAalborg flytter også med

Teamet bag Aalborg Kommunes iværksættertilbud Startup Club Aalborg flytter også ind, når det hele åbner fredag d. 8. februar.

Det er en afdeling af BusinessAalborg, som dermed kommer til at fylde endnu mere i billedet for byens iværksættere med placeringer både i Borgmesterens Forvaltning samt GrowALL.

“Det allervigtigste er, at vi kommer endnu tættere på vores iværksætter community i Aalborg. Vi har altid gjort en dyd ud af være tilgængelige, og ved at flytte ind i GrowALL kan vi øge den del.

En af nyhederne er, at vi får en drop-in rådgivning, hvor man kan hente sparring både fra vores medarbejdere men også fra private rådgivere, som er vores vigtigste samarbejdspartnere,” siger Lone Borg fra BusinessAalborg til MigogAalborg.

Hun tilføjer;

“Mange gange står iværksættere med nogle udfordringer, som skal løses her og nu, og der kan de langt hurtigere trække på gode råd fra os eller rådgivere, hvor det ikke kræver, at man booker en samtale,” fortæller Lone Borg.

Helt tæt på ildsjælene: BusinessAalborg flytter med ind i nyt iværksætterhus
Det nye iværksætterhus i byen

Start Up Café på ny hjemmebane

Et andet vigtigt punkt er, at den populære Start Up Café, der faciliterer spændende foredrag og workshops, nu får fast hjemmebane i GrowALL huset fyldt med ildsjæle.

“Vi har haft vores Start Up Café midlertidigt i International House i Rantzausgade, så vi er ret glade for at få en permanent base til den. I caféen kører vi med ugentlige arrangementer og masser af aktiviteter, og det har været utrolig populært.

Nu kan vi optimere det yderligere i de nye omgivelser, og hvor mange af Aalborgs iværksættere i forvejen vil have deres daglige gang. Det bliver et slags klubhus for iværksættere,” forklarer Lone Borg.

Hos Business Aalborg glæder man sig til at få skudt gang i de mange spændende tiltag, som i sidste ende kommer kommunens mange iværksættere tilgode.

“Er man iværksætter, kan man jo godt tage sin pc med i GrowALL og sidde og arbejde. Har man en god idé, er der mange at spørge til råds omkring at få det ført ud i virkeligheden.

Man kan godt sige, at det er en enorm vidensdeling samlet i et hus, og det bliver noget, som alle får glæde af,” siger Lone Borg.

Partnerskab skal skabe stærk iværksætter-by

Aalborg Erhvervsråd har for nyligt vedtaget en partnerskabsstrategi for iværksætterområdet i Aalborg, hvor visionen er at skabe en iværksætter-by i verdensklasse med stærke netværk, gode rammebetingelser og kort afstand fra idé til handling.

”Vi er gået sammen med andre store aktører, for sammen at kunne gøre Aalborg mere attraktiv ved at synliggøre byen som iværksætter-by.

Vi kommer derfor til at mødes regelmæssigt, og alt vi laver er i partnerskab.

Vores helt store formål med denne partnerskabs-strategi er, at vi vil skabe en iværksætter-by i verdensklasse. Og det gør man kun, hvis man slår alle kræfter sammen.

Visionen er, at Aalborg skal være kendt og anerkendt lokalt og internationalt som et unikt sted for iværksættere.” fortæller Lone.

Partnerne er:

University College Nordjylland (UCN), Aalborg Universitet (AAU), Aalborg Handelsskole, Fonden for Entreprenørskab, Erhvervshus Nordjylland, Erhvervs Netværk 9220, Erhverv Norddanmark, Tech College, STX gymnasielinien og Aalborg Kommune

MigogAalborg har tidligere omtalt to andre virksomheder, der flytter med ind i GrowALL

 

Spil er blevet en milliardindustri: Aalborg-virksomhed satser på gennembrud

Fart på: Ung Aalborg-virksomhed hjælper webshops i hele landet

Del artikel

Andre læser også