Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger King besked går viralt: Bestil en Big Mac fra McDonalds

Af Michael Qureshi

2020 er bare året, der bliver med at give – ja og tage.

Endnu et godt eksempel på, at verden er ved at blive helt skør. Tirsdag aften har Burger King Danmark fulgt trop med resten af kæden på internationalt plan.

Man opfordrer simpelthen til, at folk bestiller McDonalds. Så det er faktisk helt cool, hvis du vælger McDonalds frem for Burger King på Nytorv i Aalborg.

“Vi troede aldrig, at vi ville opfordre dig til det her. Ligesom vi heller ikke troede, at vi ville opfordre dig til at bestille fra KFC, Domino’s, Flyvergrillen, Sunset Boulevard..”

Læs også: Aalborgs største Take Away Sushi Festival – få 24 stk. for 115 kr.

Branchen står sammen

Herfra fortsætter Burger King Danmark med at nævne navne på konkurrenter i Fastfood-branchen. Men selv om man nærmest ikke tror sine egne øjne, så er deres sociale medier ikke blevet hacket.

“En Whopper er altid bedst, men det er heller ikke så dårligt at bestille en Big Mac,” lyder det videre i kampagnen fra Burger King.

I stedet er det en besked som opfordrer til, at man tager ud og spiser uanset hvad i øjeblikket. Aldrig har krisen været værre i restaurantbranchen grundet Covid-19, og det er nu tid til at stå sammen.

“Restauranterne har tusinder af medarbejdere ansat, der alle har brug for hjælp i øjeblikket,” skriver de i beskeden.