ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blev kåret til årets Café: Lisa Søgaard sælger Penny Lane

Af Stine Kjølby Christensen

I marts måned blev Café Penny Lane kåret til Årets Café til AALBORG AWARDS.

Den hyggelige café på Boulevarden har i den grad formået at skabe et café-koncept, som man ikke ser andre steder i byen. Det er også en af Aalborgs mest populære caféer.

Men nu får Penny Lane ny ejer. Det fortæller indehaver Lisa Søgaard til MigogAalborg. Hun har haft caféen siden august 2010.

Ny ejer kender stedet

Per 1. juli overtager Jonas Hütscher Hejlesen formelt ejerskabet af Penny Lane. Men det er ikke ensbetydende med de store ændringer i selve konceptet. For Jonas er i forvejen daglig bestyrer på Penny Lane, og kender derfor stedet bedre end de fleste.

Men hvad er årsagen så til at slippe Årets Café i Aalborg?

“Vi har tre steder (Søgaards Bryghus, Abbey Road og Penny Lane), og jeg kan simpelthen ikke være alle steder. Jeg vil gerne være en større del af Bryghuset, og det kan jeg ikke, hvis jeg skal være alle mulige andre steder. Vi har gang i en masse spændende tiltag med Søgaards Bryghus, som har eksisteret i 14 år.

Der kommer en del ændringer så snart de sidste tilladelser er på plads, og det er noget, jeg glæder mig til at føre ud i livet. Derfor kræver det også, at jeg prioriterer mit fokus,” siger Lisa Søgaard til MigogAalborg.

Tingene kører videre i samme ånd

Hun er rigtig glad for, at det bliver Jonas Hütscher Hejlesen, der overtager stedet.

“Det er jeg rigtig glad for. Det betyder, at tingene sådan set kommer til at køre videre i samme ånd med de ting, som Jonas nu gerne vil rette lidt på. Men han er utrolig dygtig, og det betyder meget for mig, at det er ham, som kører den videre,” siger Lisa Søgaard.

Del artikel