ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor satsning i Aalborg: Nu kan du komme ubegrænset i biografen for 199 kr.

Af Emil Kjær Jørgensen

Vi kan finde på rigtig mange grunde til, at Aalborg er verdens bedste by at bo og leve i.

Men nu bliver den følelse styrket markant.

For er du ligesom os ellevild med at gå i biografen, så har vi en voldsomt fed nyhed til dig. For nu kan du – som det eneste sted i Danmark – købe dig til ubegrænset adgang til biografen i Kennedy Arkaden.

Prisen er 199 kr. og du betaler gennem et månedligt abonnement.

Ubegrænset adgang – uanset film, tidspunkt og hyppighed

Det er fra i dag, den 14. oktober, at Nordisk Film Biografer slår dørene op for biografgæster, der slet ikke kan få nok af at besøge den lokale biograf i midtbyen.

Abonnementet har fået navnet BIOPLUS Unlimited, og du kan allerede købe det fra i dag lige her.

Med abonnementet får man ubegrænset adgang, uanset film, tidspunkt og hyppighed for en skarp pris på 199 kr. pr. måned (Når du tilmelder dig BIOPLUS Unlimited, er der en bindingsperiode på seks måneder, men abonnementet opkræves kun månedligt).

Stor satsning i Aalborg: Nu kan du komme ubegrænset i biografen for 199 kr.
Jan Ringtved, biografchef i Nordisk FIlm BIografer Kennedy

“Vi har gennem flere år fået enslydende svar fra mange af vores gæster, når vi gennemfører vores tilfredsundersøgelser og spørger til hvad, der kunne få vores gæster til at besøge os noget oftere.

Vi glæder os til at se, hvad aalborgenserne synes om tilbuddet, som er et helt nyt produkt i biografsammenhæng,” fortæller Jan Ringtved, biografchef i Nordisk Film Biografer Kennedy.

Ingen begrænsninger på abonnementet

Den skeptiske biografgænger vil måske tænke:

“199 kr., ubegrænset adgang til ALLE film i biografen. Hvad har jeg overset!?”

Her på redaktionen syntes vi næsten også, at det lød for godt til at være sandt, da vi første gang hørte om det nye abonnement.

Men vi må bare sande, at der ikke er nogle mystiske krav forbundet med abonnementet. Abonnementet gælder både i lige og ulige uger, alle ugens dage og til alle film – premiere eller ej.

“Når vi siger ubegrænset, så mener vi ubegrænset.

Abonnementet gælder alle normale biografvisninger, og du henter billetter til en forestilling via nfbio.dk eller i NFBIO-appen,” fortæller Jan Ringtved.

Du kan have helt op til 10 aktive bookinger til film i appen, selvfølgelig forudsat, at filmene ikke vises samtidig. Naturloven begrænser også i den forstand, at man kun kan se én film ad gangen.

BioPlus Unlimited gælder ikke til særlige typer af events (fx opera, live events og særarrangementer med forplejning.) og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger (Fx Biografklub Danmark).

Stor satsning i Aalborg: Nu kan du komme ubegrænset i biografen for 199 kr.
Foto: Okan Gültekin

Inviter dine venner med

Er du én af dem, der allerede er solgt på konceptet, så er der endnu en god nyhed.

Med BIOPLUS Unlimited abonnementet kan du nemlig også blive dine venners nye favoritven; de får nemlig rabat, når de følges med dig i biografen.

Som medlem får du 20 kr. i rabat på den første ekstra billet og 10 kr. på de næste syv heldige følgesvende i biografen.

Du kan altså sagtens tage hele vennegruppen eller familien med i biografen og sidde sammen med dem, selvom det kun er dig, der er medlem.

Så nemt som muligt at få en stor biografoplevelse – så ofte du vil

Biografabonnementet er det første af sin slags i Danmark, men lignende ordninger har været populære i både Europa og USA.

Abonnementet fungerer nøjagtig som man kender det fra årskort til Fårup Sommerland, Aalborg ZOO, Tivoli eller legeland, forklarer Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer:

“Mange af vores gæster har efterspurgt et årskort eller en abonnementsløsning, så de kan opleve biograffilm uden tanke på billetprisen, som er betalt på forhånd.

Samtidig skal det være så nemt som muligt at komme ofte i biografen, hvor udbuddet af nye premierefilm, både danske og udenlandske, er stort og varieret.

Derfor glæder vi os nu til at lancere BIOPLUS Unlimited og se hvordan gæsterne tager imod det i Aalborg Kennedy,” siger Casper Bonavent.

Med abonnementet kan du i efteråret glæde dig til alt fra den længeventede 25. James Bond-film No Time To Die og senere på året et gensyn med Ghostbusters.

Derudover er der flere store danske film at se frem til, bl.a. Ole Bornedals Skyggen i mit øje og Hvidstensgruppen: De Efterladte.

Til Jul vender Spiderman tilbage til det store lærred, inden julen byder på flere store børnefilm, heriblandt opfølgeren til den populære Syng.

Du kan læse om biografabonnementet BIOPLUS UNLIMITED lige her. (OBS: Du skal være 18 år for at have BIOPLUS Unlimited)

Del artikel

Andre læser også