Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetter revet væk: Kæmpe ABBA-hyldest klar med ekstrashow

Af Aske Bisgaard Pedersen

Da det i november blev offentliggjort, at The Show – a Tribute to ABBA kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i 2024, gik det stærkt.

Billetterne blev revet væk, så der nu kun er få billetter tilbage. Der er dog ingen grund til bekymring hos dem, der endnu ikke har sikret sig en billet.

Klar med ekstrashow

ABBA er indskrevet i musikhistorien, som en af de helt store sværvægtere med en legendarisk karriere. De fik deres gennembrud for 50 år siden, og det bliver fejret med et kæmpe jubilæumsshow.

Billetterne til det første hyldestshow i AKKC blev revet væk, men heldigvis kan dem, der endnu ikke har sikret sig en billet, nå det endnu.

Billetter revet væk: Kæmpe ABBA-hyldest klar med ekstrashow

The Show – a Tribute to ABBA hylder den legendariske og folkekære gruppe endnu en gang lørdag 20. april 2024 i Aalborghallen.

Erfarent ABBA-band

I mere end 20 år har The Show haft succes med at give ABBA’s ikoniske musik ny liv.

I bagagen har de omkring 800 koncerter i 50 lande fordelt på 5 kontinenter og mere end 2 millioner solgte billetter – og de har uden tvivl skabt meget glæde hos de mange generationer af ABBA-fans. 

“ABBA er kendt og elsket over hele verden. Fra begyndelsen ville vi hylde denne bedrift ved at skabe den perfekte illusion om det originale ABBA.

Publikum vil kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd,” fortæller producent Kenneth Svoldgaard.

The Show er ikke bare endnu en billig look-a-like hyldest, men derimod den bedste ABBA siden ABBA. Der venter publikum en fuldendt ABBA-illusion, hvor der ikke er gået på kompromis med den mindste detalje i jagten på at genskabe den autentiske ABBA lyd.

Billetter til showet er i salg allerede nu og koster fra 355 kroner. Der gives Early Bird Rabat på 50 kr. pr. billet frem til 1. januar 2023, og studerende få rabatter med Study Tickets.

Køb billet til showet her.

Del artikel

Andre læser også