Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hindbærsnitte, move over: Bageri lancerer en ny lavendelsnitte

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lagkagehuset
Foto: Lagkagehuset

Ved du ikke noget bedre end at sætte tænderne i en rigtig sød hindbærsnitte fra bageren, er det måske blasfemisk at foreslå andre slags snitter.

Men det er jo godt at forny sig (siger de), og derfor tilbyder Lagkagehuset muligheden for at prøve en nyfortolkning af det klassiske bagværk.

“Lavendelsnitte” hedder den nye kage, og den består af en crumbly linsebund med citronmarmelade og aromatisk lavendelglasur.

Andre forårsnyheder

Snitten er ikke det eneste Lagkagehuset har været i gang med.

De har også lavet en nyfortolkning med japansk flair af den ellers klassiske citronkage, bagt på en sprød linsebund med en syrlig og let bitter citron-yuzu-creme og lemon poppy seed muffinen, som er en saftig muffin med citron og birkes, toppet med både syrlig citroncreme og blød ostecreme.

Alle disse kager kan fås frem til den 15. maj.

Hindbærsnitte, move over: Bageri lancerer en ny lavendelsnitte

”Til foråret introducerer vi flere nyheder i alle Lagkagehusets bagerbutikker, blandt andet en herlig, syrlig citronkollektion. Men det nye forårssortiment er selvfølgelig ikke kun til den søde tand,” forklarer produktansvarlig i Lagkagehuset, Pernille Martinussen, og tilføjer:

”Vi ønsker, at alle – på trods af præferencer – kan finde noget hos os. Derfor introducerer vi blandt andet også Pizza Twist i det salte hjørne; en sprød snack snoet med tomat og provoloneost. Den er simpelthen perfekt, så snart den lille sult melder sig,” uddyber hun.

Derudover er Iced Toffee Mocha en nyhed på drikkekortet. En kold og sød forårsoverraskelse lavet på friskbrygget espresso og en lækker karamel-chokoladedrik.

Hindbærsnitte, move over: Bageri lancerer en ny lavendelsnitte

Ingen påske uden Pip

Sidst, men ikke mindst er der også påskenyheder.

En trofast genganger i påskesortimentet, som forhandles i alle Lagkagehusets butikker fra 14. marts til 1. april, er den søde Pip.

Flødebollekyllingen, der, lavet på en marcipanbund fyldt med passionsskum og en sød-syrlig kerne af passionsganache, vinder hjerter og maver påske efter påske. Pip er igen i år prydet med gule kokosfjer, en prægtig hanekam og små chokoladeøjne.

Påsken hos Lagkagehuset byder også på nyheder. Chocolate Nest er en påskeversion af den velkendte chokolademuffin, som er toppet med en rede af ostecreme, chokoladekviste og tre chokoladepåskeæg.

Del artikel

Andre læser også