Asiatisk trend rammer Aalborg: Stor åbningsfest på nyt Asian Gourmet Take Away-sted

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Navnene kan man genkende, men der kommer helt nye “boller” på suppen, når Aalborgs nye Asian Gourmet Take Away holder åbningsfest på fredag.

SushiMania XO lyder navnet på byens nye hotte Take Away sted. Det kommer til at ligge på Strandvejen 9.

Der er tale om en helt ny eksklusiv Take Away-restaurant, der satser stort på luksus sushi og asiatiske trends, vi ikke rigtig tidligere har set i Aalborg.

Det bliver asian gourmet to go, og ud over lækker sushi kan man prøve noget af det nyeste fra det asiatiske køkken, som trender i de internationale storbyer rundt omkring i verden.

På fredag lanceres SushiMania XO så fra 15.30 med at uddele gratis Bao, som er en slags dampet bolle med lækker fyld i. En af verdens største online medier Huffington Post har blandt andet skrevet en artikel med overskriften;

“10 grunde til at Bao er den bedste sandwich du aldrig har prøvet”.

Bao fra SushiMania XO
Luksus asiatisk Take Away

Hos SushiMania XO glæder man sig også til at præsentere Aalborg for en Bao.

“Det er virkelig en af de ting, der er populære fra det asiatiske køkken lige nu rundt omkring i storbyerne. Vi har længe ønsket at køre et koncept med luksus asiatisk Take Away, og det får vi nu muligheden for at bringe til Aalborg med det her nye sted.

Vi har selvfølgelig fokus på at lave luksus sushi, men der bliver rigtig mange lækre ting, som ikke er så udbredt heroppe lige nu.

Det er kun et spørgsmål om tid, før det bliver megapopulært. Og det vil vi gerne skubbe med på,” siger medindehaver og driftschef Nathalie Ina Kühl i SushiMania-kæden.

SushiMania er Danmarks største sushi-kæde, men ud over at navnet hænger sammen, så bliver det i en anden boldgade, at den nye Take Away befinder sig.

Åbningsfest med gratis øl og mad

Åbningsfesten bliver med DJ, øl og lækker mad til alle aalborgensere, der kigger forbi for at smage på de nye fristelser.

“Der bliver gratis øl, så længe vi har dem på lager, og så serverer vi de her superlækre Bao’s, som jeg tror bliver et kæmpe hit her i Aalborg. Vi ser frem til at vise vores menukort frem, og vi tror helt sikkert, at Aalborg er klar til den her slags asian gourmet Take Away,” lyder det fra Nathalie Ina Kühl.

De mener det også seriøst med det nye sted. Chefkokken er hentet fra Fusion, der er en af Aalborgs allerbedste restauranter, så kvaliteten bliver helt i top.

Eksklusiv vibe over stedet

Der kommer en eksklusiv vibe over stedet, hvor fokus virkelig bliver på kvalitet frem for kvantitet.

“Vi har glædet os til fortælle om vores lille hemmelighed, og så krydser vi fingre for, at det bliver taget godt imod. Vi håber at se så mange som muligt fra 15.30, når vi åbner dørene på det her nye sted. Vi kan jo se på kvaliteten på alle de nye spisesteder, der åbner i Aalborg, at kvalitet og nye trends efterspørges, og der rykker vi forrest her på det asiatiske køkken,” forklarer Nathalie Ina Kühl.

Du kan få flere informationer omkring åbningsfesten på fredag på deres nye Facebook-side lige her

Hotel Viking

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.