Asiatisk trend rammer Aalborg: Stor åbningsfest på nyt Asian Gourmet Take Away-sted

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Navnene kan man genkende, men der kommer helt nye “boller” på suppen, når Aalborgs nye Asian Gourmet Take Away holder åbningsfest på fredag.

SushiMania XO lyder navnet på byens nye hotte Take Away sted. Det kommer til at ligge på Strandvejen 9.

Der er tale om en helt ny eksklusiv Take Away-restaurant, der satser stort på luksus sushi og asiatiske trends, vi ikke rigtig tidligere har set i Aalborg.

Det bliver asian gourmet to go, og ud over lækker sushi kan man prøve noget af det nyeste fra det asiatiske køkken, som trender i de internationale storbyer rundt omkring i verden.

På fredag lanceres SushiMania XO så fra 15.30 med at uddele gratis Bao, som er en slags dampet bolle med lækker fyld i. En af verdens største online medier Huffington Post har blandt andet skrevet en artikel med overskriften;

“10 grunde til at Bao er den bedste sandwich du aldrig har prøvet”.

Bao fra SushiMania XO
Luksus asiatisk Take Away

Hos SushiMania XO glæder man sig også til at præsentere Aalborg for en Bao.

“Det er virkelig en af de ting, der er populære fra det asiatiske køkken lige nu rundt omkring i storbyerne. Vi har længe ønsket at køre et koncept med luksus asiatisk Take Away, og det får vi nu muligheden for at bringe til Aalborg med det her nye sted.

Vi har selvfølgelig fokus på at lave luksus sushi, men der bliver rigtig mange lækre ting, som ikke er så udbredt heroppe lige nu.

Det er kun et spørgsmål om tid, før det bliver megapopulært. Og det vil vi gerne skubbe med på,” siger medindehaver og driftschef Nathalie Ina Kühl i SushiMania-kæden.

SushiMania er Danmarks største sushi-kæde, men ud over at navnet hænger sammen, så bliver det i en anden boldgade, at den nye Take Away befinder sig.

Åbningsfest med gratis øl og mad

Åbningsfesten bliver med DJ, øl og lækker mad til alle aalborgensere, der kigger forbi for at smage på de nye fristelser.

“Der bliver gratis øl, så længe vi har dem på lager, og så serverer vi de her superlækre Bao’s, som jeg tror bliver et kæmpe hit her i Aalborg. Vi ser frem til at vise vores menukort frem, og vi tror helt sikkert, at Aalborg er klar til den her slags asian gourmet Take Away,” lyder det fra Nathalie Ina Kühl.

De mener det også seriøst med det nye sted. Chefkokken er hentet fra Fusion, der er en af Aalborgs allerbedste restauranter, så kvaliteten bliver helt i top.

Eksklusiv vibe over stedet

Der kommer en eksklusiv vibe over stedet, hvor fokus virkelig bliver på kvalitet frem for kvantitet.

“Vi har glædet os til fortælle om vores lille hemmelighed, og så krydser vi fingre for, at det bliver taget godt imod. Vi håber at se så mange som muligt fra 15.30, når vi åbner dørene på det her nye sted. Vi kan jo se på kvaliteten på alle de nye spisesteder, der åbner i Aalborg, at kvalitet og nye trends efterspørges, og der rykker vi forrest her på det asiatiske køkken,” forklarer Nathalie Ina Kühl.

Du kan få flere informationer omkring åbningsfesten på fredag på deres nye Facebook-side lige her

Hotel Viking