Asiatisk trend rammer Aalborg: Stor åbningsfest på nyt Asian Gourmet Take Away-sted

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Navnene kan man genkende, men der kommer helt nye “boller” på suppen, når Aalborgs nye Asian Gourmet Take Away holder åbningsfest på fredag.

SushiMania XO lyder navnet på byens nye hotte Take Away sted. Det kommer til at ligge på Strandvejen 9.

Der er tale om en helt ny eksklusiv Take Away-restaurant, der satser stort på luksus sushi og asiatiske trends, vi ikke rigtig tidligere har set i Aalborg.

Det bliver asian gourmet to go, og ud over lækker sushi kan man prøve noget af det nyeste fra det asiatiske køkken, som trender i de internationale storbyer rundt omkring i verden.

På fredag lanceres SushiMania XO så fra 15.30 med at uddele gratis Bao, som er en slags dampet bolle med lækker fyld i. En af verdens største online medier Huffington Post har blandt andet skrevet en artikel med overskriften;

“10 grunde til at Bao er den bedste sandwich du aldrig har prøvet”.

Bao fra SushiMania XO
Luksus asiatisk Take Away

Hos SushiMania XO glæder man sig også til at præsentere Aalborg for en Bao.

“Det er virkelig en af de ting, der er populære fra det asiatiske køkken lige nu rundt omkring i storbyerne. Vi har længe ønsket at køre et koncept med luksus asiatisk Take Away, og det får vi nu muligheden for at bringe til Aalborg med det her nye sted.

Vi har selvfølgelig fokus på at lave luksus sushi, men der bliver rigtig mange lækre ting, som ikke er så udbredt heroppe lige nu.

Det er kun et spørgsmål om tid, før det bliver megapopulært. Og det vil vi gerne skubbe med på,” siger medindehaver og driftschef Nathalie Ina Kühl i SushiMania-kæden.

SushiMania er Danmarks største sushi-kæde, men ud over at navnet hænger sammen, så bliver det i en anden boldgade, at den nye Take Away befinder sig.

Åbningsfest med gratis øl og mad

Åbningsfesten bliver med DJ, øl og lækker mad til alle aalborgensere, der kigger forbi for at smage på de nye fristelser.

“Der bliver gratis øl, så længe vi har dem på lager, og så serverer vi de her superlækre Bao’s, som jeg tror bliver et kæmpe hit her i Aalborg. Vi ser frem til at vise vores menukort frem, og vi tror helt sikkert, at Aalborg er klar til den her slags asian gourmet Take Away,” lyder det fra Nathalie Ina Kühl.

De mener det også seriøst med det nye sted. Chefkokken er hentet fra Fusion, der er en af Aalborgs allerbedste restauranter, så kvaliteten bliver helt i top.

Eksklusiv vibe over stedet

Der kommer en eksklusiv vibe over stedet, hvor fokus virkelig bliver på kvalitet frem for kvantitet.

“Vi har glædet os til fortælle om vores lille hemmelighed, og så krydser vi fingre for, at det bliver taget godt imod. Vi håber at se så mange som muligt fra 15.30, når vi åbner dørene på det her nye sted. Vi kan jo se på kvaliteten på alle de nye spisesteder, der åbner i Aalborg, at kvalitet og nye trends efterspørges, og der rykker vi forrest her på det asiatiske køkken,” forklarer Nathalie Ina Kühl.

Du kan få flere informationer omkring åbningsfesten på fredag på deres nye Facebook-side lige her

Hotel Viking

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.