Anmeldelse af Maroon 5: Charmerende verdensstjerner i mekanisk koncert

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Jan H. Pedersen.
Foto: Jan H. Pedersen.

Næsten 17.000 mennesker var i går samlet på toppen af Aalborg, hvor verdensstjernerne Maroon 5 indtog, hvad der eftersigende skulle være den største scene, vi nogensinde har oplevet i Nordjylland.

Køen til pladsen startede tidligt, og de mest inkarnerede fans stod selvfølgelig forrest. Flere havde haft lykken med sig tidligere på dagen, da de stødte på forsangeren Adam Levine i det aalborgensiske bybillede.

Maroon 5 skulle eftersigende været indlogeret på Comwell Hvide Hus, hvilket også gjorde logistikken nem i forhold til at plante et syngende træ hos den grønne nabo, Kildeparken. Her deltog Adam Levine dog ikke selv.

Problemer med signalet

Nu var turen dog kommet til den musikalske oplevelse, og på trods af flere forudsigelser om kø-kaos gik det overraskende nemt med at komme ind og finde sin plads i mængden, da vi ankom omkring kl. 18.00.

En times tid senere indtog DJ Mr. Mailbox scenen, og præsenterede publikum for en lang række numre, der fungerede glimrende som opvarmning på den massive sing-a-long-aften, vi forventeligt kunne se frem til.

Det var blevet varslet på forhånd, at AKKC ikke havde opsat ekstra mobilmaster, så man kunne forvente tryk på signalet. Dette kom allerede til udtryk tidligt på aftenen, hvor hverken mobiler … eller dankort-terminaler … følte sig særligt på toppen.

Dette problem kom især til udtryk i pladsens barområder, hvor det i perioder ganske enkelt var umuligt at tilkøbe sig drikkevarer – til stor frustration for publikum såvel som bartenderne.

Norsk stjerneskud indtog scenen

Men: Når alt kommer til alt, så handler det jo om musikken.

Efter Mr. Mailbox havde sunget på sidste vers, blev scenen overtaget af et norsk stjerneskud i form af Sigrid Solbakk Raabe.

Sigrid slog især sin plads på stjernehimlen fast, da hun i 2017 fløj til toppen med hittet Don’t Kill My Vibe.

Med sin nærmest overnaturlige naturlige charme, i sin højhalsede sweater og denimjeans, fik hun tryllebundet publikum fra start til slut.

Der var slet ingen tvivl om, at Sigrid var gået ekstremt ydmygt til opgaven, og nød hvert sekund foran de tusindvis af mennesker.

Hun fik flere gange takket for oplevelsen og var generelt utroligt nærværende hos publikum. Det hele kulminerede da hun spillede storhittet Strangers, som virkelig fik løftet stemningen, inden de helt store stjerner skulle på scenen.

Hit efter hit

Efter et par timers opvarmning – under en himmel, der heldigvis holdt tør – var vi nu mere end klar til at byde aftenens hovedpersoner velkommen på scenen.

Dette skete omkring kl. 21, hvor Levine og co. endelig meldte deres ankomst.

Foto: Jan H. Pedersen.

Der var ikke så meget sniksnak – faktisk lagde de straks tonen an med storhittet What Lovers Do; så var standarden ligesom sat fra start.

Til en gennemsnitlig koncert, fungerer det vel oftest sådan, at bandet lægger ud med et hit og herefter bevæger sig lidt frem og tilbage mellem kendte og mere ukendte numre. Dette var ikke Maroon 5’s taktik.

… hvilket sandsynligvis bunder i, at gruppen nærmest ikke er i stand til at levere ét eneste nummer, der for den almene lytter – med nogenlunde velfungerende øregange – er ukendt.

De charmerede nemlig Mølleparken med det ene hit efter det andet, som sætlisten også afslører.

Bandet skulle blot spille de første to sekunder af en sang, og så var der vild jubel fra publikum.

Mekanisk koncert med følsomme numre

Det var en meget professionel og gennemført koncert, og den eneste kritik vi kan komme med er, at det hele var meget poleret og automatiseret.

Adam Levine snakkede kun ganske kort til publikum, hvor han takkede for, at de måtte komme til Aalborg, men derudover var der ikke meget interaktion med publikum mellen numrene.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@maroon5 💙 … og 17.000 mennesker 😂 #migogaalborg #aalborg

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Men når musikken først spillede, var interaktionen helt i top, og det var en flot koncert, hvor man gang på gang blev bekræftet i, hvor mange hits Maroon 5 faktisk har haft.

Vi håber ikke det er sidste gang, at så store verdensstjerner lægger vejen forbi Aalborg.

Aftenens sætliste var som følger:

What Lovers Do
Payphone
This Love
Misery
Sunday Morning
Animals
One More Night
Cold
Maps
Harder to Breathe
Don’t Wanna Know
Wait
Makes Me Wonder
Moves Like Jagger

Ekstranumre:
Forever Young (Alphaville cover)
Girls Like You
She Will Be Loved
Sugar

Læs flere anmeldelser og giv din mening til kende her:

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her