Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Superstjerner i byen: Maroon 5 i godt humør i Aalborg

Af Redaktionen
Foto: Instagram
Foto: Instagram

I dag er en helt speciel dag i Aalborg.

Her giver den amerikanske grammyvindende popgruppe Maroon 5 nemlig koncert i Mølleparken, som det eneste sted i Skandinavien og det første sted i Europa på deres nye Maroon 5: Red Pill Blues Tour.

Det bliver den største koncert nogensinde i Aalborg.

“Scenen bliver eksempelvis 850 kvadratmeter, og cirka 26 meter høj og 57 meter bred – det er dobbelt så langt som scenen i AKKC, som faktisk er en af Danmarks største scener,” forklarer Nicolaj Holm, direktør i AKKC, der sammen med Skråen og Live Nation står bag den stort anlagte koncert.

Maroon 5 optrådte i februar i pausen af Super Bowl, som regnes for at være en af de største shows.

Fredag ankom selve bandet til Aalborg.

Her var en række fans så heldige at få et billede sammen med forsanger og den helt store stjerne Adam Levine.

Meldingerne går på, at superstjernen virker i topform og i godt humør. Han lagde også et Instagram-post op fredag aften med lydprøve fra Mølleparken.

Publikum fra hele Europa kommer til Aalborg

Mølleparken har før lagt græs til store koncerter – blandt andet med den afdøde musiker Leonard Cohen i 2012, men der har aldrig været så mange publikummer som på lørdag, hvor godt 17.000 mennesker møder op til et brag af en koncert.

Selvom vi nok er en del aalborgenserne i Mølleparken på lørdag, viser billetsalget også, at det er et af verdens største bands, der kommer til byen.

“Vi har solgt billetter over hele Europa og ikke kun i Norge og Sverige. Der har været kæmpe interesse for den her koncert,” fortæller Nicolaj Holm.

Superstjerner i byen: Maroon 5 i godt humør i Aalborg
Jørgen Nissen (t.v.) og Nicolaj Holm. Selvom der er styr på tingene, ringer telefonen ofte – også når der skal tages billeder.

 

Praktisk info

Dørene åbner allerede kl. 17.30 og kl. 19.00 starter opvarmningskoncerten med blandt andre Sigrid. Det anbefales, at man kommer i god tid.

Der er ikke parkeringsplads ved Mølleparken, så arrangørerne opfordrer til man benytter P-huse i byen eller offentlig transport.

Del artikel

Andre læser også