Anmeldelse af Mariah Carey: Divaen leverede hele vejen igennem

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Jan H. Pedersen
Foto: Jan H. Pedersen

Aalborgenserne er de seneste fire dage blevet forkælet med en slags boullionterning af nogle af de mest markante, internationale musikstjerner i verden.

Lørdag lagde Maroon 5, den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100, Mølleparken ned og mere end 16.500 tilskuere kunne synge med på det ene hit efter det andet.

Og i går, tirsdag, kunne Aalborg så byde velkommen til Mariah Carey, som er den bedst sælgende kvindelige artist i verden med mere end 200 mio. solgte albums og hele 18 Billboard Hot 100 nr. 1 singler, hvilket er mere end nogen anden soloartist i historien.

Maroon 5 leverede en professionel indsats i Mølleparken, men den nærvær og indlevelse som mange tilskuere efterspurgte lørdag aften, rådede divaen over dem alle bod på i AKKC tirsdag aften.

Læs også: Anmeldelse af Maroon 5: Charmerende verdensstjerner i mekanisk koncert

Foto: Jan H. Pedersen

Et sandt popshow

En rigtig diva kommer selvfølgelig aldrig til tiden, og godt 1 time og 15 minutter efter det planlagte tidspunkt, blev lyset endelig dæmpet, og skrigene fra de mest dedikerede fans tog til i styrke.

Mariah Carey var fra start yderst veloplagt i Aalborghallen med plads til godt 2400 publikummer.

Selvom man kunne argumentere for, at verdensstjernen kunne have fyldt Gigantium, var det tydeligt, at verdensstjernen fandt sig tilpas i de mere intime rammer.

Hun interagerede med publikum under hele showet, og der var endda plads til personlige hilsner og autografer til de helt hardcore-fans på de forreste rækker.

Og både fans og nysgerrige sjæle fik smæk for skillingen.

Mariah Carey leverede et sandt popshow fra start til slut, som selvfølgelig inkluderede adskillige kjoleskift, et veloplagt liveband, fantastiske korsangere og ikke mindst fire dansere, som var skåret ud i granit.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Og selvom Mariah Carey efterhånden er blevet 49 år (… eller er det 50 år? Divaen vil selvfølgelig ikke ud med, hvornår hun reelt er født), må man erkende, at hun stadig kan ramme de helt høje toner.

Hun er kendt for at have en rækkevidde på hele fem oktaver, og der var på intet tidspunkt tale om playback eller andre små tricks, som eksempelvis at lade korsangerne eller publikum færdiggøre de helt svære toner.

Mariah Carey er på mange måder for meget – vilde kjoler, hvor den ene eftersigende skulle veje adskillige kilo på grund af ægte Swarovski-krystaller, sukkersøde indslag, som da hendes børn skulle på scenen, make-up artister, der som en del af hendes diva-image selvfølgelig skulle op på scenen og servicere hende undervejs og som prikken over i’et: den funklende vandflaske, der selvfølgelig var beklædt med diamanter.

Men hvis Maria Carey var på stemmesedlen på denne valgdag, ville samtlige publikummer i Aalborghallen tirsdag aften nok stemme på divaen over dem alle.

Popstjernen leverede fra start til slut, og skuffede hverken på underholdningen eller på den vokale præstation.

Det har været en vild start på juni-måned med besøg af både Maroon 5 og Mariah Carey, og vi glæder os bare til, hvad kulturinstitutionerne har i støbeskeen fremover.

Det spillede hun

Publikum blev underholdt med en god blanding af de største hits, og en del nye sange fra det anmelderroste album, Caution:

A No No

Dreamlover

You Don’t Know What to Do/Emotions

Anytime You Need a Friend 

Can’t Take That Away (Mariah’s Theme)

Fantasy

One Sweet Day

Always Be My Baby

Caution

GTFO

Stay Long Love You

My All

Love Takes Time

Never Too Far

Last Night a DJ Saved My Life

Loverboy

Didn’t Mean to Turn You On

Heartbreaker

Touch My Body

We Belong Together

Ekstranummer

Hero

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.