Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alt går ubeskåret til udsatte børn: Aalborg-firmaer laver stor Live-auktion i morgen

Af Michael Qureshi

Vil du have muligheden for at gøre et kup på alt fra lækkert børnetøj til gavekort til butikker, så skal du helt sikkert lige læse videre.

I morgen onsdag d. 25. september vil Aalborg-virksomhederne Luksusbaby og LykkebyLykke holde en Live Auktion. Den kører fra 19.30-21.30.

Det sker i anledning af, at Luksusbaby, med både webshop og fysisk butik i Aalborgs midtby, har valgt at være en del af Superdysten.

Den konkurrence går i al enkelthed ud på, at fem forskellige virksomheder “dyster” om at indsamle flest penge til syge og udsatte børn i Danmark i samarbejde med Cool United og Radio Alfa.

Alle indsamlede midler går direkte til formålet, som er Coolshops velgørenhedsfond CoolUnite.

Doneres der 100 kr. – så går der 100 kr. til børnene. Altså en indsamling, hvor alt går ubeskåret til syge og udsatte børn i Danmark UDEN administration.

Alt går ubeskåret til udsatte børn: Aalborg-firmaer laver stor Live-auktion i morgen
Morten Grabowski Kjær og Ann Louise står bag Luksusbaby

Har mange følgere tilsammen

Udover LuksusBaby vil LykkebyLykke, som også er en Aalborg-virksomhed med en kæmpe webshop til kvinder, være med live onsdag aften.

De vil sammen nå ud til flere via deres store sociale netværk.

Hos Mortens Kro har Luksusbaby og LykkebyLykke fået lov til at installere et midlertidig kontor, hvor de vil afholde en LIVE aktion via deres både deres Facebook samt Instagram profiler.

Hos Luksusbaby er der ialt ca. 140.000 følgere, og hos LykkebyLykke i alt ca. 60.000 følgere, hvilket gør at auktionen vil nå mange danskere på samme tid.

Det vil være muligt at byde på børnetøj, møbler, tøj til kvinder, gavekort og meget andet!

Alt går ubeskåret til udsatte børn: Aalborg-firmaer laver stor Live-auktion i morgen
Janne står bag LykkebyLykke

Alle virksomheder kan få eksponering og støtte et godt formål

Der vil helt sikkert kunne gøres et kup med god samvittighed!

“For os har det været ren win-win at deltage i Superdysten. Vi vil gerne være med til at give udsatte børn en hjælpende hånd, så hvis vi kan bidrage det mindste, så er vi glade.

Vi synes især, at CoolUnite gør et stort stykke arbejde på den front, og der er stor gennemsigtighed i, hvor pengene ender,” forklarer Morten Grabowski Kjær, partner i Luksusbaby, til MigogAalborg.

Han opfordrer desuden virksomheder både i Aalborg samt i resten af landet til at hjælpe med at bidrage til auktionen.

“Alt kan bruges. Hvis man ønsker at få noget eksponering og samtidig støtte et godt formål, så kan man bidrage med et produkt eller hvad man ellers ønsker som virksomhed. Alt modtages med kyshånd,” forklarer Morten.

Sidder du som virksomhed og tænker at du gerne vil bidrage med et fysisk produkt, et gavekort eller bare en donation til formålet, så kan du kontakte LuksusBaby på Morten@luksusbaby.dk

Du kan følge Live Auktionen hos Luksusbaby på Facebook eller Instagram samt på LykkebyLykke på Facebook eller Instagram.

Den kører fra 19.30-21.30 onsdag d. 25. september.

Hvis man ønsker at donere til Luksusbaby’s kamp for at skaffe flest penge til CoolUnite, så kan man også donere via MobilePay på 82133

Del artikel

Andre læser også