Luksusbaby flytter i større lokaler: Bliver Aalborgs største børnetøjsbutik

Skrevet af: Michael Qureshi

Luksusbaby fra Aalborg er et ægte iværksætter-eventyr.

Det startede som et barselsprojekt med pakning og varer hjemme i stuen.

I dag er Luksusbaby en kæmpe succes med 2400 m2 stort varelager på Gøteborgvej og ikke mindst en god forretning.

Men Luksusbaby har ikke tænkt sig at sætte bremsen i.

Selv om det hele tiden har været online-shopping, som deres primære forretning, så kan MigogAalborg nu afsløre, at Luksusbaby flytter i nye større butikslokaler i efteråret.

De rykker sådan set blot 100 meter hen af gaden fra deres nuværende placering i Møllegade. Her overtager de store butikslokaler fra Høgh Interieur, der flytter ud 1. august.

Høgh Interieur har valgt at sammenlægge det hele i Høgh Møbler på Vesterbro, og derfor opstod muligheden for Luksusbaby i at flytte i større lokaler.

Over 400 kvadratmeter børnetøj

Med over 400 kvadratmeter bliver det Aalborgs største børnetøjsbutik, og parret bag Luksusbaby glæder sig til at udvide den fysiske afdeling.

“Vi har længe kigget på muligheden for at få mere plads. Vi får blandt andet en hel teen-afdeling, som er meget efterspurgt.

Det flugter med vores planer om at supplere online-salget med en stor fysisk butik i Aalborg,” fortæller medindehaver Morten Grabowski Kjær til MigogAalborg.

Han suppleres af den anden halvdel af Luksusbaby.

“Vi har mange kunder, som kommer langvejs fra, og de skal opleve flere kvadratmeter og større udvalg, når de ankommer,” siger Ann-Louise Aasted.

Morten Grabowski Kjær og Ann-Louise Aasted står bag Luksusbaby

Overskud på 5 mio. kr.

Eventyret startede lidt som et barselsprojekt for Ann-Louise Christine Aasted, da parret havde fået tvillinger. Hun savnede især en webshop, der talte alle de fede brands på børnetøj.

Der viste sig at være et hul i markedet, og med stor succes på sociale medier som Instagram og Facebook fik Luksusbaby etableret sig.

Det seneste regnskab viser et driftsresultat på 11 mio. kr. med et solidt overskud på 5 mio. kr. før skat. Det er knap en fordobling fra året før.

Væksten er til dato ca. 55%, hvilket bekræfter konceptet potentiale. Der er stadig kun fokus på Danmark, da markedet havde et større potentiale end forventet.

Tæller over 55 ansatte

Luksusbaby tæller i dag over 55 ansatte, og både Morten Grabowski Kjær og Ann-Louise Christine Aasted bruger stadig utrolig mange timer på virksomheden.

“Vi har kundeservice fra 7-23, ja, det har vi faktisk haft fra dag et.  Den passede vi udelukkende selv de første år, da det fra første dag har været vigtigt for os at være der for kunderne, når de handler. Præcis som i en fysisk butik.

Vi sender pakker alle årets dage på nær d. 24. december og 31. december. Så man kan roligt sige vi ikke er kommet sovende til det,”   siger Ann-Louise Aasted.

Nu glæder de sig til at rykke i nye lokaler i Aalborgs midtby.

“Det har været en god ting for os at få en fysisk butik i Aalborg, og nu åbner vi så i større lokaler omkring november. Vi håber, at aalborgenserne tager lige så godt imod den som vores nuværende butik,” forklarer Morten Grabowski Kjær.

Høgh Interieur glæder sig til flytning

Hos Høgh Interieur ser man også frem til at flytte ud og sammenlægge aktiviteterne. Lige nu kører man slutspurt på flyttesalg i lokalerne i Møllegade 18.

“Det har længe været et ønske fra vores side om at kombinere hvad Høgh Møbler og Høgh Interieur har af produkter. Det har vi fået muligheden for, og derfor rykker vi det op på Vesterbro.

Samtidig har jeg også fokus på Botanicus, som jeg vil sige er Aalborgs flotteste og største beauty-butik,” siger Rikke Høgh til MigogAalborg.

Botanicus ligger i Mølleå 5 i tilstødende lokaler lige ved siden af Høgh Interieur.

Verdens stærkeste chilisauce: Spis 10 ml og få maden til halv pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom det nok ikke bliver et problem at holde varmen i næste uge med temperaturer op mod 30 grader, så har vi fundet en sjov udfordring til dig, der virkelig kan lide at få varmen – i både mund, krop og sind.

Café Mumbai i Nordkraft serverer autentiske indiske retter, som jo ofte er noget mere krydrede, end de klassiske danske retter. På menukortet er der således også markeret den enkelte ret er: *Medium, **Stærk eller ***Hot.

Og selvom muligheden “hot” sikkert er spicy nok til de fleste af os, kan du krydre tilværelsen og de indiske serveringer lidt ekstra, når du nyder maden.

Den ultimative manddomsprøve

Café Mumbai kalder det selv den ultimative manddomsprøve, og udfordringen lyder da også som noget af en mundfuld:

Hvis du spiser deres hjemmelavede chili-sauce som tilbehør til din mad, så du halv pris på maden.

Det lyder da egentlig ret ligetil?

… Det er dog værd at bemærke, at chili-saucen har fået navnet Kill Switch af én grund: Den er lavet på verdens stærkeste chili!

For at få halv pris på maden, skal du spise alle 10 ml., som du eksempelvis kan få udleveret til din Chicken Tikka Masala eller Lamb Korma.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mumbai Café (@mumbaiaalborg) den

Tør du tage udfordringen op?

Du finder Café Mumbai på Kjellerups Torv 1 i Nordkraft. De har åbent alle dage fra kl. 17.00 – 21.00

Hvad: Halv pris på maden – hvis du spiser 10 ml. chilisauce lavet på verdens stærkeste chili
Hvor: Café Mumbai
Hvornår: Alle dage

Du finde mere info om Café Mumbai her.

Afholdes for 22. år i træk: Den Blå Festival er klar med fed nyhed

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Den Blå Festival.
Foto: BrknRib Photo and Artwork.
Den Blå Festival. Foto: BrknRib Photo and Artwork.

Nibe Festival er knap nok overstået, før vi kan glæde os til den næste hyggelige festival i Nordjylland.

Den Blå Festival er den årlige jazz- og bluesfestival i Aalborg, der i fire dage forvandler hele midtbyen til et slaraffenland af musik, hygge, kolde drikkevarer og god stemning.

Det helt unikke ved festivalen er, at den er helt gratis at deltage i, og i år finder den sted fra torsdag den 15. august til søndag den 18. august.

Den Blå Festival 2019 har som altid de to store hovedscener på Toldbod Plads på havnefronten og på Gammeltorv ved Råshuset.

Derudover er der koncerter på mange af byen cafeer, værtshuse og spillesteder. Der er blandt andet koncerter på Café Ulla Terkelsen, El Mariachi, Aalborgs Slotskro, Hasseris Kirke, John Bull Pub, Egholm og som noget helt nyt i år: på Salling Rooftop.

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Jazz og blues på toppen af Aalborg

Den helt store nyhed i år er, at du kan nyde lækker jazz og blue i højderne.

Der er nemlig hele tre koncerter på Salling Rooftop,  hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Onsdag den 14. august fra klokken 15.00-17.30 gælder det Jesper Theis Duo. Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson.

Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Torsdag den 15. august klokken 15.00-17.30 er så Big Creek Slim Duo, der vil underholde på Salling Rooftop.  Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar.

Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Fredag den 16. august klokken 15.00-17.30 slutter koncerterne i de høje luftlag med Tim Lothar og HP Lange. Det er to af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark, der mødes denne dag.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues. Du finder mere info om koncerterne her.

Hvad: Den Blå Festival
Hvor: I hele Aalborg
Hvornår: 15. – 18. august

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Film under åben himmel: Sådan bliver vejret til Zulu Sommerbio på tirsdag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

På tirsdag starter TV2 Zulu deres årlige Zulu Sommerbio, hvor de tager rundt i det danske land for at vise gode film under åben himmel.

Traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg kl. 21.45, når A Star is Born vises i Skovdalen.

Men film under åben himmel, betyder også, at vejret har ret meget at sige; skal man tage afsted eller ej?

Hvordan bliver vejret?

Vejrprognoser kan ofte være uforudsigelige, men med kun to døgn til arrangementet, er der ret stor sandsynlighed for, at der kan stoles på vejrudsigten.

Og det bliver nærmest perfekt vejr til årets Zulu Sommerbio i Skovdalen. DMI lover tørvejr hele dagen, og temperaturen topper klokken 17.00 med 24 grader.

Når filmen starter omkring 21.45 kan vi se frem til mellem 18-22 grader, en let vind og ikke mindst: tørvejr.

Der er derfor al mulig god grund til at tage forbi Skovdalen på tirsdag, men tag da gerne et tæppe med – om ikke andet for hyggens skyld!

Stjernespækket drama

Filmen der vises er storfilmen A Star Is Born, som er produceret og instrueret af Bradley Cooper, der også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.