Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luksusbaby flytter i større lokaler: Bliver Aalborgs største børnetøjsbutik

Af Michael Qureshi

Luksusbaby fra Aalborg er et ægte iværksætter-eventyr.

Det startede som et barselsprojekt med pakning og varer hjemme i stuen.

I dag er Luksusbaby en kæmpe succes med 2400 m2 stort varelager på Gøteborgvej og ikke mindst en god forretning.

Men Luksusbaby har ikke tænkt sig at sætte bremsen i.

Selv om det hele tiden har været online-shopping, som deres primære forretning, så kan MigogAalborg nu afsløre, at Luksusbaby flytter i nye større butikslokaler i efteråret.

De rykker sådan set blot 100 meter hen af gaden fra deres nuværende placering i Møllegade. Her overtager de store butikslokaler fra Høgh Interieur, der flytter ud 1. august.

Høgh Interieur har valgt at sammenlægge det hele i Høgh Møbler på Vesterbro, og derfor opstod muligheden for Luksusbaby i at flytte i større lokaler.

Luksusbaby flytter i større lokaler: Bliver Aalborgs største børnetøjsbutik

Over 400 kvadratmeter børnetøj

Med over 400 kvadratmeter bliver det Aalborgs største børnetøjsbutik, og parret bag Luksusbaby glæder sig til at udvide den fysiske afdeling.

“Vi har længe kigget på muligheden for at få mere plads. Vi får blandt andet en hel teen-afdeling, som er meget efterspurgt.

Det flugter med vores planer om at supplere online-salget med en stor fysisk butik i Aalborg,” fortæller medindehaver Morten Grabowski Kjær til MigogAalborg.

Han suppleres af den anden halvdel af Luksusbaby.

“Vi har mange kunder, som kommer langvejs fra, og de skal opleve flere kvadratmeter og større udvalg, når de ankommer,” siger Ann-Louise Aasted.

Luksusbaby flytter i større lokaler: Bliver Aalborgs største børnetøjsbutik
Morten Grabowski Kjær og Ann-Louise Aasted står bag Luksusbaby

Overskud på 5 mio. kr.

Eventyret startede lidt som et barselsprojekt for Ann-Louise Christine Aasted, da parret havde fået tvillinger. Hun savnede især en webshop, der talte alle de fede brands på børnetøj.

Der viste sig at være et hul i markedet, og med stor succes på sociale medier som Instagram og Facebook fik Luksusbaby etableret sig.

Det seneste regnskab viser et driftsresultat på 11 mio. kr. med et solidt overskud på 5 mio. kr. før skat. Det er knap en fordobling fra året før.

Væksten er til dato ca. 55%, hvilket bekræfter konceptet potentiale. Der er stadig kun fokus på Danmark, da markedet havde et større potentiale end forventet.

Luksusbaby flytter i større lokaler: Bliver Aalborgs største børnetøjsbutik Luksusbaby flytter i større lokaler: Bliver Aalborgs største børnetøjsbutik

Tæller over 55 ansatte

Luksusbaby tæller i dag over 55 ansatte, og både Morten Grabowski Kjær og Ann-Louise Christine Aasted bruger stadig utrolig mange timer på virksomheden.

“Vi har kundeservice fra 7-23, ja, det har vi faktisk haft fra dag et.  Den passede vi udelukkende selv de første år, da det fra første dag har været vigtigt for os at være der for kunderne, når de handler. Præcis som i en fysisk butik.

Vi sender pakker alle årets dage på nær d. 24. december og 31. december. Så man kan roligt sige vi ikke er kommet sovende til det,”   siger Ann-Louise Aasted.

Nu glæder de sig til at rykke i nye lokaler i Aalborgs midtby.

“Det har været en god ting for os at få en fysisk butik i Aalborg, og nu åbner vi så i større lokaler omkring november. Vi håber, at aalborgenserne tager lige så godt imod den som vores nuværende butik,” forklarer Morten Grabowski Kjær.

Høgh Interieur glæder sig til flytning

Hos Høgh Interieur ser man også frem til at flytte ud og sammenlægge aktiviteterne. Lige nu kører man slutspurt på flyttesalg i lokalerne i Møllegade 18.

“Det har længe været et ønske fra vores side om at kombinere hvad Høgh Møbler og Høgh Interieur har af produkter. Det har vi fået muligheden for, og derfor rykker vi det op på Vesterbro.

Samtidig har jeg også fokus på Botanicus, som jeg vil sige er Aalborgs flotteste og største beauty-butik,” siger Rikke Høgh til MigogAalborg.

Botanicus ligger i Mølleå 5 i tilstødende lokaler lige ved siden af Høgh Interieur.

Del artikel

Andre læser også