Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs største erhvervsmæglerfirma hedder nu Nordicals: Teamet er helt det samme

Af Christine Luca Hornemann
Fra venstre: Mattias Manstrup, Kim Jacobsen og Steen Royberg
Fra venstre: Mattias Manstrup, Kim Jacobsen og Steen Royberg

Nordicals Aalborg.

Det er det nye navn, aalborgenserne skal vænne sig til at se på bannere, skilte og ruder ved de forskellige tomme erhvervslokaler og investeringsejendomme rundt omkring i Aalborg og resten af Nordjylland.

Aalborgs ældste og største erhvervsmæglerfirma igennem de sidste 30 år, Nybolig Erhverv, skiftede i slutningen af januar måned i år navn.

Det nye navn er Nordicals, og logoet er nyt. Men når det er sagt, så er det udelukkende på facaden, at tingene er ændret.

Navn og logo er nyt – men teamet bag Nordicals, er nemlig det samme velkendte team fra Nybolig Erhverv bestående af de tre stærke partnere Mattias Manstrup, Steen Royberg og Kim Jacobsen, og en flok engagerede og rutinerede mæglere og sagsbehandlere.

60 års erfaring

Navneskiftet blev faktisk allerede en realitet tilbage i maj 2017.

Det var en del af handlen, hvor Nykredit Mægler A/S solgte Nybolig Erhverv kæden til den århusianske erhvervsmand Claus Hommelhoff og hans to medinvestorer Lars-Erik Larsen og Erik Andresen.

I Aalborg er man klar over, at navneskiftet i første omgang kan forvirre lidt.

Men partnerne Mattias Manstrup, Steen Royberg og Kim Jacobsen vurderer, at navneskiftet hurtigt vil blive en del af markedets bevidsthed.

De er derfor fortrøstningsfulde omkring den kommende periode, hvor hele byen skal vænne sig til nyt navn og logo.

Aalborgs største erhvervsmæglerfirma hedder nu Nordicals: Teamet er helt det samme

”Vores branche er i udpræget grad drevet af netværk og relationer samt et godt og tillidsfuldt samarbejde – det er peoples business”, forklarer Mattias Manstrup.

”Derfor er det også enormt vigtigt for os at slå fast, at vores kunder og samarbejdspartnere ikke vil opleve nogen større forskel efter navneskiftet . Vi er stadig de samme mennesker i firmaet, og det er det vigtigste”, fortsætter Mattias Manstrup.

Partner Steen Royberg, som i 2018 kunne holde 25 års jubilæum i Nybolig Erhverv i Aalborg, er enig:

”Opgaven er stadig den samme, som den har været i alle 25 år, jeg har været i denne branche.

Det handler om at skabe størst mulig værdi for vores kunder igennem en professionel og tillidsfuld rådgivning og sagsbehandling – og det gør vi ved konstant at tilpasse os tiden og markedets behov for nytænkning”, fortæller Steen Royberg.

Aalborgs største erhvervsmæglerfirma hedder nu Nordicals: Teamet er helt det samme

Nordicals i Aalborg består af de tre indehavere samt otte ansatte på kontoret – og de glæder sig til fremover at servicere alle deres kunder med samme flid og på samme høje niveau som hidtil.

I Aalborg har Nybolig Erhverv været med helt fra begyndelsen af kædens stiftelse, og de kan således holde 30 års jubilæum i efteråret 2019.

Partnerne Mattias Manstrup, Steen Royberg og Kim Jacobsen har tilsammen 60 års erfaring i branchen.

Aalborg er et stærkt erhvervsmarked

Navneskiftet til Nordicals markerer en ny vækststrategi for erhvervsmæglerkæden, som styrker rådgivningen over for de største investorer både i Danmark og udlandet.

”Vi er den største erhvervsejendomsrådgiver i Region Nordjylland, og vi vil fortsat tilbyde professionel rådgivning som en del af Nordicals.

Vi har gennem mange år skabt resultater i markedet for erhvervsejendomme, og fremover opjusterer Nordicals inden for blandt andet investerings- og analyseområdet,” siger Mattias Manstrup.

Aalborgs største erhvervsmæglerfirma hedder nu Nordicals: Teamet er helt det samme

Men selvom målet for vækst-strategien er sat, så understreger Mattias Manstrup, at der er plads til alle.

”Vi har altid haft vores fokus både i investeringsmarkedet og i brugermarkedet, og hos os er man velkommen uanset, om man skal have udlejet et mindre erhvervslejemål eller om man skal have placeret et trecifret millionbeløb i en investeringsejendom – hos os er der plads til alle og sådan bliver det ved med at være, selvom navnet er nyt.

Navnet bliver aldrig mere værd, end teamet bag det,” slutter Mattias Manstrup.

Del artikel

Andre læser også