Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere forestillinger end nogensinde: Vind to sæsonkort til Aalborg Teater

Af Stine Kjølby Christensen

Kulturen har i den grad været ramt det seneste 1,5 år, og kulturinstitutionerne har igen og igen måtte lukke, åbne … og lukke igen.

Nu er der endelig lys forude, og det har aldrig været en bedre idé at støtte dem, der har kæmpet under nedlukningen.

Aalborg Teater har netop skudt en ny sæson i gang, og det gør de virkelig med manér. Programmet byder på flere forestillinger end nogensinde – og det betyder, at du ved køb af et sæsonkort også får mere for pengene end nogensinde.

Aalborg Teater introducerede sidste år sæsonkortet, der giver indehaverne mulighed for at opleve samtlige forestillinger i sæsonens indeværende program.

Når dit sæsonkort først er betalt, er det bare at gå på opdagelse.

Og det er helt gratis at være modig og udforske nogle af de forestillinger, som du ellers ikke ville have købt billet til. Måske opdager du nyt liv i en klassiker? Eller finder en perle af en nyskrevet forestilling?

En buffet af forestillinger

Af aktuelle forestillinger kan nævnes Sommergæster, Medea, Fyrtøjet og naturligvis teatrets helt egen improteater 3. Stop fra Gug.

Derudover kan du glæde dig til en genopsætning af Tine, Alle Mulige Ting Til Salg, Kejserens nye klæder og selvfølgelig den anmelderroste juleforestilling Snefald.

Flere forestillinger end nogensinde: Vind to sæsonkort til Aalborg Teater

Til foråret står den igen på musical med forestillingen Sugar ,der er baseret på filmen Someone like it hot, hvor Marilyn Monroe havde rollen som Sugar Kane.

Du kan se alle sæsonens forestillinger lige her.

Spar tusindvis af kroner

Der bliver altså nok at give sig til, hvis du først overgiver dig til sæsonkortets magi. Men så opstår det næste spørgsmål, som enhver nordjyde nok vil stille, før beslutningen tages:

Hva’ koster æ’d?

Er du under 25 år, så koster sæsonkortet kun 495 kr. Det vil altså sige, at du (hvis du ser 25 forestillinger gennem sæsonen) sparer helt op til 4500 kr.

Faktisk skal du kun se ganske få forestillinger, før pengene er tjent ind igen.

Er du studerende, er prisen 595 kr., mens prisen er 1395 kr. for de resterende.

Prisen for sæsonkortet er sat efter den ordinære billetpris for de forskellige kundegrupper, og derfor kan det altså betale sig, uanset hvilken gruppe du tilhører.

I anledning af den nye sæson vil Aalborg Teater gerne udlodde to sæsonkort til dig og én af dine venner. Du deltager i konkurrencen ved at finde opslaget på Facebook. 

Del artikel

Andre læser også