Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storspil og overraskende sejr: Aalborg Håndbold kan vinde DM i afgørende kamp

Først tabte Aalborg Håndbold første finalekamp til GOG i onsdags.

Endda på hjemmebane og efter en solid 5-måls-føring ved pausen.

Endnu værre gik det i går for AaB. Vi er stadig ved at komme os, så det taler vi ikke mere om.

Søndag aften kom der lidt fornyet – og tiltrængt – lys over Aalborgs sportshimmel.

DM skal afgøres på hjemmebane

Med Mads Hoxer tilbage på banen efter en skade lykkedes det nemlig Aalborg Håndbold trods svære odds at slide en sejr hjem på udebane mod ærkerivalerne fra GOG.

Også her var Aalborg Håndbold stort foran ved pausen – faktisk med hele 6 mål denne gang, da måltavlen ved pausen lyste 20-14 til Aalborg.

Igen var det efter storspil fra især Simon Gade i målet og Aalborgs helt store slutspilsstjerne, Felix Claar.

I 2. Halvleg startede Aalborg igen flot, hvor de hurtigt kom foran med syv mål.

Det lykkedes at holde et solidt forspring 2. halvleg igennem, og kampen blev derfor aldrig helt spændende.

Aalborg Håndbold hev en sikker sejr hjem på 34-29.

Sidste og afgørende finalekamp spilles næste weekend lørdag d. 10. juni i Aalborg.

En sejr her vil hive DM-guldet tilbage til Aalborg Håndbold, der glippede det sidste år mod selv samme GOG.