Åbning af KaffeFair udsættes

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Åbningen af den nye KaffeFair på Strandvejen i Aalborg skulle have fundet sted i dag, hvilket MigogAalborg meldte ud i forgårs.

Grundet svigt i leveringen af brandglas, er åbningen desværre blevet udsat.

Efter tre år væk fra midtbyen har åbningen været længe ventet, men aalborgenserne må desværre vente lidt længere endnu på det nye samlingssted i FOKUS’ kulturhus på Strandvejen 19.

Forsvundne brandglas

Årsagen til udsættelsen er problemer med at leve op til kravene af brandsikkerhed, da KaffeFairs leverandør af brandglas har svigtet.

”Det skulle have været monteret i dagene op til åbningen, men noget tyder på, at glasset er blevet væk på Europas landeveje, og vi kan ikke få en klar melding på, hvornår det dukker op.

Nu håber vi bare, at det snart kommer på plads, så vi kan byde velkommen til den nye KaffeFair,” fortæller Bjørn Salling, direktør i FOKUS, der ejer KaffeFair.

Nem vej til lækker mad og nye venner

Hvornår den nye åbningsdag bliver er endnu uvist, men der bliver arbejdet hårdt på sagen om de forsvundne brandglas, så forhåbentlig kan KaffeFair snart leve op til kravene af brandsikkerhed og byde velkommen indenfor i hjertet af FOKUS’ kulturhus.

KaffeFair bliver et sted med mulighed for at spise lækkert og godt og samtidig et sted, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Maden er dog ikke det eneste, der er fokus på, for hos KaffeFair bliver der lagt meget vægt på, at det er muligt at komme og møde nye mennesker og få sig en god dialog over maden.

For yderligere information og snarlig udmelding af ny åbningsdato – se KaffeFair Strandvejens facebookside.