Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbent hus: Oplev de eksklusive lejeboliger i Corteshus

Af Nathalia Hentze Nielsen
Visualisering af archvisuals.dk
Visualisering af archvisuals.dk

I løbet af det seneste år er en helt ny bygning skudt op på Bispensgade 3 ved Nytorv.

Mens Norlys har åbnet en stor butik i nederste etage, er hele overetagen blevet forvandlet til 13 eksklusive lejeboliger ved navn Corteshus, og her er kvalitet absolut i højsædet.

Lejlighederne oser af luksus både indvendigt og udvendigt, og hvis du elsker Aalborgs dynamiske byliv, kunne placeringen ikke være bedre.

Du behøver dog ikke tage vores ord for det; du kan nemlig selv opleve lejlighederne til åbent hus søndag den 26. november i tidsrummet fra 12.00 – 14.00. Det er gratis at deltage, og ingen tilmelding er nødvendig.

Komplet Ejendomsadministration står for åbent hus arrangementet og vil også stå klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Alle lejlighederne står klar til indflytning den 1. december 2023.

Åbent hus: Oplev de eksklusive lejeboliger i Corteshus
Visualisering af archvisuals.dk

Store flotte udearealer

De 13 lejligheder i Corteshus er 2- og 3-værelses i størrelser fra 79 til 116 kvm. Priserne varierer fra 9.395 til 13.500 kroner.

Der er dermed plads til et moderne byliv uanset, hvilket livsstadie man befinder sig i, og bare fordi man befinder sig i centrum, behøver man ikke skulle undvære flotte udearealer.

Faktisk har bygherre Egonsminde Invest A/S prioriteret at bruge pladsen på kvalitet fremfor kvantitet: derfor er der kun 13 lejligheder, men til gengæld får alle lejere store tilknyttede altaner og udeområder, som man sjældent oplever inde i hjertet af byen.

De fælles udearealer inkluderer en atriumgård med et springvand og bord- og bænkesæt og en stor tagterrasse, hvor du får udsigt til Budolfi Kirke.

Åbent hus: Oplev de eksklusive lejeboliger i Corteshus
Visualisering af archvisuals.dk
Åbent hus: Oplev de eksklusive lejeboliger i Corteshus
Visualisering af archvisuals.dk

Samme princip om kvalitet går igen inde i lejlighederne, som er opført i de bedste materialer. Gulvene er sildeben i lys eg, og køkkener samt badeværelser er opført i røget eg fra JKE Design.

På 1. sal er der cykelparkering og depotrum, og hvis du ejer en bil, kan du købe licens til at parkere i Palads Parkering lige overfor bygningen.

Ejendommen har endvidere en stor elevator, så det er nemt at tage cyklen op på førstesalen – og flytte dine møbler ind.

Hvis du allerede ved, at du ønsker at leje en af lejlighederne, kan du kontakte oj@komplet-ejendom.dk for yderligere information.

Du kan følge med hos Komplet Ejendomsadministration på Facebook og Instagram, hvor de løbende deler ud af deres lækre lejeboliger i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også