Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 ting du kan lave med familien i Aalborg

Af Annoncør

Har du planlagt, at der skal hygges med familien denne weekend? Eller skal du og familien på udflugt til Aalborg fra et andet sted i landet? Men ved du ikke, hvad der helt præcis skal ske?

Annoncør betalt indhold leveret af BT.dk

Så kan du med fordel læse med i denne guide. Her finder du inspiration til tre ting, som I kan lave sammen i dejlige Aalborg.

Mangler du lige de sidste kroner for, at det kan blive den helt perfekte tur, er et forbrugslån måske en ide at overveje. Hvor hyggeligt det bliver, kommer dog ikke an på pengene.

Kreativitet for store og små

Hvis du leder efter en kreativ aktivitet, som I kan give jer i kast med, er Art by Me et oplagt sted at søge hen. Her har I muligheden for at male jeres helt egen keramik til overkommelige priser. I kan være på den sikre side og bestille bord, men I kan også tage chancen og håbe på, at de har plads ved at komme uanmeldt. 

Det foregår således, at I først vælger, hvilket keramik i vil male på de hylder, der fyldt med forskelligt hvidt keramik. Prisen ser i under bunden på keramikken. I prisen indgår også maling og brænding. Når I har valgt, vil en ekspedient finde keramikken for jer og efterfølgende give jer en gennemgang af, hvordan det hele foregår. Herfra er det bare at finde maling og sætte gang i kreativiteten. I kan male alt fra tallerkener til sparegrise, så der er noget for alle. 

Dyr hele året rundt

Hvis I i stedet vil ud i den friske luft og lære mere om dyrenes verden, kan I tage en tur i Aalborg Zoo, som mere eller mindre har åbent hele året rundt. Tjek gerne deres hjemmeside inden I dukker op, da I her kan se, om der sker noget spændende i parken netop den dag, hvor I skal derind. Hvis parken er et hit, kan I altid veksle jeres billet til et sæsonkort for lidt ekstra penge. Så kan i vende tilbage, når I vil.

Udfordre jer selv i trætoppene

Vil I gerne opleve adrenalinen pumpe, kan I udfordre jer selv i Klatreparken Aalborg. Her finder I seks forskellige baner, som alle sammen har forskellige niveauer. På den måde kan I alle være med uanset alder. Aldersgrænsen er helt ned til tre år, og derfor kan de mindste også være med. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis I godt kan lide at røre jer.