Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Under åben himmel: Kom til yoga i Kildeparken

Af Stine Kjølby Christensen

Det er nu fire uger siden, at YOGA HUSET måtte bukke under for en nedlukning som følge af at være geografisk placeret i Vor Frelsers sogn.

Yogaen har dog levet videre – blot andre steder i byen, hvor stederne fortsat måtte holde åbent.

Trods at YOGA HUSET har fået grønt lys til at åbne nu, har man alligevel valgt at holde fast i det særlig arrangement på lørdag, der er blevet stablet på benene i samarbejde med Aalborg Karneval.

“Ligesom vores venner i Aalborg Karneval savner vi at kunne lave det med vores community, som de savner mest og det, vi er bedst til.

Derfor har vi slået pjalterne sammen og arrangerer – i samspil med Den Indiske Ambassade i DK – International Yoga Dag i Kildeparken,” fortæller Maj Ingemann-Molden, leder af YOGA HUSET.

Yoga for alle

Det er tredje år i træk, at den internationale yogadag fejres i YOGA HUSET – og i år er der plads til hele 100 yogier i Kildeparken.

Dagen sætter fokus på yogaens sunde aspekter: harmonien mellem menneske og natur, en holistisk tilgang til sundhed og velvære samt en større bevidsthed omkring de klimaforandringer vi står overfor.

Outdoor yoga sessionen starter kl. 10 og er for alle aldre, former og farver – og du behøver ikke at have praktiseret yoga/meditation/åndedrætsteknikker før.

”Vi håber Aalborgs mange yogier vil støtte op om arrangementet, og vise, hvor meget vi elsker og savner yoga, samt hvor vigtigt yoga er for folkesundheden,” siger Maj.

Billetten koster kun 35 kr. og kan købes lige her. Den giver ligeledes adgang til Indisk Danseshow og Lørdags Lounge den samme dag.

Hvad: International Yoga Dag
Hvor: Kildeparken i Aalborg
Hvornår: Lørdag d. 19. juni kl. 10

Del artikel

Andre læser også