ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag den franske hygge med hjem: Vinbar klar med lækker vin- og ostesmagning

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Ma Petite France
Foto: Ma Petite France

Indtil vi igen kan besøge byens mange hyggelige restauranter, caféer og vinbarer må vi nøjes med at støtte dem ved at gøre brug af de mange lækre take away-ordninger, som de kreative sjæle har tryllet frem til os.

Den hyggelige franske vinbar i Nørregade, Ma Petite France, er også klar med et bredt udvalg af takeawayløsninger, og de har netop præsenteret en særdeles eftertragtet en af slagsen.

De er nemlig klar med en vin- og ostesmagning, som nok skal skabe lidt hyggelig stemning i de nordjyske hjem.

I pakken har de dygtige folk sammensat en pakke, hvor du får en god flaske vin med to slags ost, kiks, chutney og oliven.

Udvalget kan du se her:

Kan være et billede af tekst, der siger "Vat perlitte match Vin OST Château Gourran, Tradition Bordeaux Comté& & Fromage de Montagne Domaine Des Anges, rod Côtes du Rhône Saint Agur, blaskimmel& Comté Pinot Noir, Bourgogne Morbier & Brezain Viognier, hvid Languedoc Morbier & Brezain Bestil pả info@petitefrance.dk eller til 2099 9425"

“Ost og vin passer selvfølgelig sammen, så du er garanteret den bedste smagsoplevelse. Du skal bare fortælle os om dine præferencer, så sørger vi for at sammensætte den pakke der passer bedst til lige netop dig,” skriver de om tiltaget.

Vin- og ostesmagningen koster 250 kr., og alt du skal gøre er at bestille via tlf. 20999425 eller mail info@petitefrance.dk – afhentning efter aftale alle ugens dage.

Derudover har Ma Petite France også andre take away-løsninger, som eksempelvis et Charcuteri- og ostebræt, et ostebræt, løgsuppe og en helt klassisk vinsmagning.

Helt eksklusivt i den her uge: Kom med MigogAalborg  på en gastronomisk jordomrejse til kun 299kr.

Savner du også at rejse og opleve verdens køkkener? Nu kan du komme med på en gastronomisk jordomrejse og i dag – tirsdag – skal vi til Indien, og her er det populære Bollywood i Reberbansgade, der skal sikre, at i hvert fald dine smagsløg får sig en eksotisk tur i aften.

Prisen er kun 149 kr. per person –  menuen gælder for 2 personer

Indisk Tirsdag

  • 1 x Pakora
  • 1 x Papadums
  • 2 x Butter Chicken
  • 2 x Basmati ris
  • 1 x Raita
  • 1 x Pickle Mix
  • 1 x Naanbrød
  • 2 x Mango Lassi

Mere indisk bliver det vist ikke?

Skynd dig ind og start din rejse nu. Læs mere her

Del artikel

Andre læser også