Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver magisk: Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester med helt unik koncert

Af Michael Qureshi
Alex Vargas
Alex Vargas

Det er tydeligt, at Aalborg og resten af samfundet er ved at vågne op igen efter længere tids Corona-nedlukning.

I næste uge kommer der til at ske en masse spændende ting i Musikkens Hus, som torsdag d. 6. maj endelig slår dørene op igen.

Det fejrer det smukke koncerthus ved Aalborgs Havnefront med et brag af en genåbning og hele to storslåede koncerter samme aften.

Den første bliver med Aalborg Symfoniorkester, mens hotte Alex Vargas senere indtager scenen i selskab med det store symfoniorkester.

Begge koncerter kan opleves i Koncertsalen, eller hvis du helst vil opleve det hjemme i sofaen, så bliver det muligt via livestreaming til blot en 50’er.

Samme aften bliver der også mulighed for at besøge koncerthusets nye restaurant, Fauna, som eksklusivt åbner i anledning af de to genåbningskoncerter.

Bliver magisk: Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester med helt unik koncert
Foto: Rene Jeppesen

Genåbning med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester

Han er kendt som en af landets stærkeste liveperformere.

Snart er han deltager i ’Toppen af Poppen’, og allerede d. 6. maj 2021 kan du altså opleve Alex Vargas live, når den danske stjerne indtager Koncertsalen i Musikkens Hus.

Det gør han i front for Aalborg Symfoniorkester, som sammen med Vargas vil fortolke stjernes potente hits og give dem helt nyt liv i denne koncert, der med garanti både vil røre og begejstre publikum fra kl. 20.30.

Billetprisen for at komme til en garanteret magisk aften når to stærke navne forenes er 480 kr., og vil du opleve begge koncerter, så kan det købes for 600 kr.

Du kan få mere info og booke billetter her.

Genåbning med Aalborg Symfoniorkester

Allerede kl. 19.00 kan du også opleve en eksklusiv koncert med Aalborg Symfoniorkester, når de internationalt anerkendte musikere opfører kendte værker af Carl Nielsen og Prokofjev.

Musikken er festlig, sprudlende og bobler af liv, så hvad enten du er en kender eller helt ny inden for genren, vil det med garanti være en bevægende oplevelse med klassisk musik.

Du kan få mere info om den koncert her.

Bliver magisk: Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester med helt unik koncert
Foto: Rene Jeppesen

Livestreaming af begge koncerter

Musikkens Hus i Aalborg vil gerne dele genåbningsbraget med musikelskere i hele landet – eller sågar hele verden.

Til en billetpris på blot 7 euro (svarende til ca. 50 kr.) har man derfor valgt at livestreame begge koncerter, så alle kan tage del i genåbningsbraget – også når det begrænsede antal fysiske billetter slipper op.

Livestreamingen vil køre gennem den verdenskendte tjeneste Woov, som særligt er kendt fra festivaler og internationale streamingkoncerter.

Tjenesten giver nemlig en oplevelse helt ud over det sædvanlige med ekstraordinær god lyd og muligheden for at oprette virtuelle rum, hvor man som onlinegæst kan tale med venner og bekendte.

Musikkens Hus bliver de første i Danmark, der tager teknologien i brug, og de første i verden, som ruller den ud i et så stort setup som dette.

Billetpris: EUR 7 (svarende til ca. DKK 50)

Ønsker du at købe billet til at opleve koncerten på en helt en ny måde online, så kan du booke det her.

Bliver magisk: Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester med helt unik koncert
En del af koncertmenuen på Restaurant Fauna
Bliver magisk: Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester med helt unik koncert
Fauna

Koncertmenuer i den nyåbnede restaurant Fauna

Men der er meget mere endnu.

MigogAalborg har tidligere fortalt om Restaurant Fauna, der i næste uge åbner med hele tre forskellige restaurantkoncepter under samme tag og så endda med udsigt til Limfjorden.

Vælger du at gæste Musikkens Hus fysisk d. 6. maj 2021, får du også mulighed for at få et eksklusivt sneak peak på restaurant Fauna, som åbner i anledning af de to koncerter.

Restauranten er forvandlet fra Musikkens Spisehus og byder på hele tre spisekoncepter med henholdsvis fine dining, en spisebar og koncertrestaurant.

Faunas 1. Sal hedder sidstnævnte og byder på en fantastisk udsigt over Limfjorden, mens du nyder en lækker treretters koncertmenu med dertilhørende fri vinbar.

Aftenen forløber med to seatings af ca. 75 minutters varighed, således gæsterne til den første koncert spiser fra 17.00 til 18.45, men gæster til aftenens anden koncert spiser fra 19.00 til 20.15.

Menuprisen koster 495 kr.

Man gør opmærksom på, at vinbar skal bestilles af hele selskabet.

Du kan læse mere om Fauna og se menu eller booke bord her.

Hvad: Storslået genåbning med dobbelt-koncert og premiere på ny Aalborg-restaurant
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Torsdag d. 6. maj

Del artikel

Andre læser også