Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik indvielse: Stor succes med workshop i den nye BOXIT

Af Emil Kjær Jørgensen

20 aalborgensere skød december i gang med utraditionel træning på trapperne i den ufærdige BOXIT bygning.

Her på MigogAalborg har vi tidligere skrevet om den alternative workshop – det kan du læse mere  om her.

Om formiddagen den 1. december trodsede ca. 20 modige aalborgensere råkulden og mødte op i den rå og ufærdige BOXIT bygning på hjørnet af Østre Allé og Sønderbro i Aalborg.

Målet var at dyrke en anderledes form for motion på bygningens ikke færre end 121 trappetrin, der forbinder de syv etager.

Det skriver BOXIT i en pressemeddelelse.

Unik indvielse: Stor succes med workshop i den nye BOXIT

“Jeg tror, at mange synes, at det er sjovt med omgivelserne i denne her rå bygning, og at man kan dyrke motion på en anden måde end i et traditionelt fitnesscenter.

Programmet var hemmeligt og indeholdt bl.a. mentaltræning med øvelser til at finde den indre motivation og åndedrætsøvelser – og så spænede vi ellers op og ned ad trapperne med mere eller mindre vægt,” fortæller livsstilscoach Mette Randorff.

En fed oplevelse for deltagerne

Blandt deltagerne var 40-årige Vicky Lindmark:

“Jeg så eventet på Facebook, og da jeg godt kan lide udfordringen ved at træne i anderledes omgivelser, meldte jeg mig til. Det var en fed oplevelse. Vi løb op og ned mange gange med kettlebells, og det var både sjovt og hårdt.

Det fedeste var, da vi på øverste etage lavede armbøjninger, mens solen brød igennem, og vi kunne se hele Aalborg. Den slags sker ikke i et fitnesscenter.”

Unik indvielse: Stor succes med workshop i den nye BOXIT
Vicky

Med var også 40-årige Pernille Lei, der med Mette Randorff som personlig træner, har tabt syv kilo på to måneder;

“Jeg er vant til at træne outdoor på Mettes bootcamps, og dette var endnu en fantastisk oplevelse. Man får så mange andre sanseindtryk, når man træner i andre omgivelser end i et motionscenter med dunkende musik i højtalerne.

Jeg har ofte passeret BOXIT bygningen, så det var spændende at opleve den indefra og at træne i ukendt terræn, hvor man ikke ved hvad der skal ske. Det er vildt sjovt,” siger Pernille.

Unik indvielse: Stor succes med workshop i den nye BOXIT
Pernille

Landets største BOXIT meningfuldt inden åbning

Den alternative workshop blev afholdt på hele 19.5000 kvadratmeter på syv etager.

Bygningen kommer både til at rumme BOXIT’s domicil, depotrum og to etagers kontorhotel med udlejning op til 80 kontorer.

Det kan du læse mere om her.

Unik indvielse: Stor succes med workshop i den nye BOXIT
Mette Randorff og Ole Jakobsen fra BOXIT uden for bygningen

“Vi synes, at det var en sjov idé at bruge bygningen til noget meningsfuldt, selvom den ikke er færdig endnu, og vi kendte i forvejen Mette og hendes vision om at bruge færrest mulige remedier og mest muligt af omgivelserne, når man træner.

Derfor stillede vi gerne vores 20.000 kvadratmeter til rådighed,” siger Ole Jakobsen, der er marketingansvarlig i BOXIT.

Han tilføjer, at byggeriet er færdigt i første halvdel af 2019, hvor der både står nye depotrum og kontorhotel klar til aalborgenserne.

Del artikel

Andre læser også