Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste udsigt: Thorkild Kristensen har nyopført liebhaverbolig til salg

Af Annoncør
Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

Der er sket ufatteligt meget i Gugs største nybyggerkvarter i de seneste år, og det begynder nu for alvor at tage form og være fuldendt.

Thorkild Kristensen har en spektakulær bolig til salg på Kong Minos Vej.

Denne store, lækre og arkitekttegnede kvalitetsvilla, som netop står færdigopført og er klar til indflytning, ligger i første række med den bedste udsigt.

Tine Hundrup har i samarbejde med sælger indrettet denne flotte villa i Gug:

“Alle materialerne til denne smukke villa er nøje udvalgte og i højeste kvalitet. På badeværelserne vil du lægge mærke til de flotte harlekin fliser fra Pia Engqvist i Nibe.

Køkkenet er specialdesignet til huset med egetræsskuffer, stor stenplade på køkkenøen og ægte Corian på bordplader og håndvaske.

Den flotte speciallavede trappe fra Woodstep fører dig op til husets 1. sal hvor du vil opleve en stort lyst opholdsrum med den flotteste udsigt. En villa med mange flotte og lækre detaljer, som skal opleves,” fortæller Tine Hundrup, Afiness Interiør og Design.

Området ligger højt i det bakkede terræn og byder på en spektakulær udsigt til de smukke og grønneengarealer mellem Gug og Gistrup. Alle naboer på vejen er nybyggere, som har realiseret deres drømmeboliger, men du slipper for den rodede og lange byggeproces, da alt står færdigt, klart og snorlige.

Den vildeste udsigt: Thorkild Kristensen har nyopført liebhaverbolig til salg
Foto: Thorkild Kristensen

Du behøver altså ikke alene at drømme, men kan i den grad få syn for sagen i en topmoderne bolig, hvor alt bør leve op til forventninger, hvis du ønsker specialløsninger, den helt rette indretning og de bedste materialer overalt.

Kong Minos Vej 39

 • Bedste beliggenhed med fantastisk udsigt
 • Eksklusive løsninger og dyre materialer
 • En villa ud over det sædvanlige
 • Smukke løsninger af indretningsarkitekt Tine Hundrup
 • Har aldrig været beboet og er klar til øjeblikkelig overtagelse

Indrettet af arkitekter

Huset er tegnet af Claus Egerland fra Tegnestuen 3D, som selv er bosiddende i Gug, og han har i den grad tænkt omgivelserne og terrænet ind i boligen.

Når du ankommer i bil, bliver du ført direkte til kælderniveauet, hvor de to elektriske porte åbner op til garagen på 73 m2 med god plads til to biler og gulvvarme under de flotte og uberørte epoxygulve.

Den vildeste udsigt: Thorkild Kristensen har nyopført liebhaverbolig til salg
Foto: Thorkild Kristensen

Her har du adgang til et bryggers med fryseskab, et vaskerum, viktualierum, teknikrum, et badeværelse samt et værelse eller kontor, så det samlede kælderareal er hele 136 m2. Herfra stiger du op til førstesalen af den smukkeste speciallavede trappe fra Woodstep, hvor du træder ind i opholdsrummene med en blændende udsigt.

Den vildeste udsigt: Thorkild Kristensen har nyopført liebhaverbolig til salg
Foto: Thorkild Kristensen

På husets førstesal har du yderligere tre værelser samt to luksuriøse badeværelser. Her har indretningsarkitekt Tine Hundrup været på spil og leveret elegante boligindretningsløsninger til bryggers, alle tre badeværelser med italienske fliser samt det stilfulde køkken.

Den vildeste udsigt: Thorkild Kristensen har nyopført liebhaverbolig til salg
Foto: Thorkild Kristensen

Intet er standardelementer, og der er tale om håndværk, hvor alt inventar er lavet på mål. Der er tænkt over farver, linjer og levende kombinationer, så de er gennemgående og tidsløse.

Udsigten er hovedattraktionen, så indretningen er præget af enkelthed og lethed for ikke at stjæle opmærksomheden.

Det viser sig blandt andet i køkkenet med skabe lakeret i speciel farve, som er afstemt efter de andre elementer, og alle hvidevarer er indbyggede for at give et roligt udtryk.

Blandt andet vinkøleskabet fra Liebherre, hvis du vil nyde et glas druer med den helt rette temperatur på den store flisebelagte terrasse, som snor sig rundt om ejendommen og er afskærmet med glasværn.

Den vildeste udsigt: Thorkild Kristensen har nyopført liebhaverbolig til salg
Foto: Thorkild Kristensen

På vestsiden af huset er også anlagt en træterrasse, hvor du helt ugeneret kan nyde aftensolen og se stige ned bag bakkerne.

Hyggen er også sikret inden for med en elegant gaspejs mellem køkkenet og stuen, og alle lofter er akustiklofter, så lyden også er behageligt overalt.

Der er lavet forældreafdeling med direkte adgang til det store badeværelse, og de to værelser ligger tæt på opholdsrummene samt det mindre badeværelse.

Fakta om boligen

 • I garagen er elstik i elbil.
 • Der er brugt Pedersen Tegl, og vinduer og døre er fra Velfac.
 • Vinduer i loftshøjde åbner med fjernbetjening.
 • Gulvene er beklædt med egeplanker.
 • I køkkenet er bordpladen ved vinduerne 12 mm Dupoint Corian
 • På køkkenøen er der valgt en kompositplade i farven Nobel Desire Grey.
 • På badeværelser er Vola-amaturer indbyggede i alle bad, og bordplader og håndvaske er Dupoint Corian.
 • Fliserne på badeværelser er særlig udvalgt hos Pia Engqvist i Nibe for at give et lidt personligt præg, og her er også leget lidt med formater på fliserne.

Adresse: Kong Minos Vej 39, Gug, 9210 Aalborg SØ

Kontantpris: 8.695.000 kr.

Ejerudgift: 6.159 kr.

Energimærke: A2015

Bolig: 169 kvm

Kælder: 136 kvm

Grund 856 kvm

Garage (integreret i kælder): 73 kvm

Nærhed til natur og by

Gug vokser. Beliggenheden er nemlig attraktiv for mange, som både vil bo tæt på byens muligheder, men også ønsker adgang i nærområdet til alt det, der gør hverdagen nemmere.

Efter åbning af Zeusvej for nogle år siden giver det både hurtigere vej til det øvrige Gug og Byplanvej, men du er også på Egnsplanvejen på få minutter, hvad enten du skal mod øst til Aalborg Universitet, Aalborg Universitetshospital eller i den anden retning til motorvej A45 eller videre ind til den centrale del af Aalborg.

I området er trygge stisystemer, som både leder til skole, idrætsfaciliteter, svømmehal og indkøbsmuligheder som Coop 365, Rema 1000, Netto og Føtex.

Er du nysgerrig på at vide mere? Så kontakt Jette Gudiksen på 23416414 eller se boligen her

Del artikel

Andre læser også