Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på midtbyen: Nyt iværksætterhus åbner i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Det er ikke mere end fire måneder siden, containerdørene blev åbnet til det splinternye BoxTown i Vestbyen.

BoxTown består af en række containere, som man har omdannet til Street Food-boder. Her er fokus på et lokalt fødevaremarked, hvor man kan købe nordjyske råvarer, som ellers kun findes i eksklusive butikker eller kun er forbeholdt restauranter.

Efter en forrygende opstartssæson med utallige oplæg, præsentationer, demonstrationer og workshops melder BoxTown nu ud, at den store succes og interesse fra aalborgenserne nu har medført, at containerbyen skal udvides.

Tæt på midtbyen: Nyt iværksætterhus åbner i Aalborg

Det er blandt andre Kathrine Skovsgaard, som står bag det helt nye tiltag – IværksætterBoxen – som officielt flytter ind i BoxTown d. 1. juni.

“Siden Byens Rum måtte lukke har jeg, som tidligere formand, været på udkig efter muligheden for at opstarte et lignende hus,” fortæller Kathrine.

500 kvm med plads til alle

Med hele 500 kvm., fordelt på to etager og centralt placeret på Strandvejen i Aalborg bliver det nye kontorfællesskab uden tvivl en fantastisk forlængelse af det BoxTown, som vi allerede kender.

Kathrine har stor erfaring i iværksættermiljøet og glæder sig til igen at kunne se og følge byens små fisk blive store sammen.

Tæt på midtbyen: Nyt iværksætterhus åbner i Aalborg

IværksætterBoxen skal være et mangfoldigt sted og kunne rumme iværksættere og ildsjæle fra hele byen, og Kathrine lover, at der bliver plads til alle slags.

“Om du er passioneret omkring udvikling af en nu idé, om du allerede er i gang, eller om du mangler studieplads til projektet, så er IværksætterBoxen noget for dig,” siger Kathrine og uddyber:

“Der kommer til at være flere lejeniveauer; fra enkeltborde til studio-pladser. Desuden håber vi, at vi kan være med til at hjælpe flere i gang med sparring og et tilbud om mentorer. Vi ved, at det kan være svært at komme i gang, så vi vil gerne stå klar med en håndsudrækning – uanset om du er fotograf, kunstner eller måske er ved at udvikle en app.”

Forplejningen er i top

Med sin fantastiske placering midt i Aalborgs nyeste food market har IværksætterBoxen selvfølgelig allerede inden åbningen både en kantine og flere slags madboder tilknyttet; så bedre lokation og forplejning kan man næsten ikke tænke sig!

 

Det bliver muligt at leje sig ind i Aalborgs nye iværksætterhus tidligst d. 1. juni, og for at komme i betragtning til et lejemål bedes man sende en mail til info@boxtown.dk ( “IværksætterBoxen” i emnefelt) med oplysninger om dig selv, hvad du vil arbejde med, hvor langt du er, samt hvad du gerne vil bruge huset til – og hvor meget.

Tæt på midtbyen: Nyt iværksætterhus åbner i Aalborg

 

Del artikel

Andre læser også