Smukke prints til gode priser: Sissel Edelbo inviterer til lagersalg i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Modeindustrien er blandt de absolut største syndere, når det kommer til miljøet.

Heldigvis bliver der større og større fokus på produktion af bæredygtig mode, og her har især brandet Sissel Edelbo fat i den lange ende, da 100% af deres kollektioner er produceret i genbrugsmaterialer – primært indiske genanvendte sarier.

Foruden at være blandt de førende, bæredygtige modebrands er Sissel Edelbo efterhånden også kendt og elsket for deres farverige designs, print og feminine silhuetter.

Fra på torsdag kombinerer de disse elementer med et bæredygtigt lagersalg, hvor du kan få fingrene i smukke 2. sorterings styles og kollektionsprøver – til meget gode priser.

Lagersalget afholdes i Sissel Edelbo showroom i Aalborg. Det starter torsdag kl. 16 og varer til og med lørdag kl 14.00.

 Der er selvfølgelig taget højde for alle covid 19-retningslinjer, så gæsterne kan shoppe trygt og sikkert på Lyngvej 1D, hvor lagersalget finder sted.

“Vi har taget alle forbehold i forhold til corona-situationen, og der vil derfor være opsat afstandsmarkører, vi har udvidet med et ekstra lokale, vi vil tage udendørs arealer i brug og naturligvis tilbyde afspritning, så vi sikrer de bedst mulige forhold,” fortæller Jeanne Sissel Thomsen.

Har du de mindste former for symptomer, skal du blive hjemme.

“Det er kun tøj, og vi ønsker ikke at tage nogle chancer,” siger Jeanne Sissel Thomsen.

Nye varer hver dag

Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen skabte SISSEL EDELBO tilbage i 2004 og har i dag også for alvor indtaget den internationale scene.

SISSEL EDELBO er inspireret af at forvandle vintage sarier til luksuriøse, unikke boheme styles, hvor etniske mønstre gør hver enkelt både tidløs og karakteristisk.

Hypen kan hurtigt spredes, når en håndfuld kvinder sætter jagten ind på netop deres drømme-styles – så selvom det måske kan være fristende at styrte mod lagersalget, når det åbner på torsdag, slår Sissel Edelbo fast, at man lige så godt kan kigge forbi fredag eller lørdag.

Der vil nemlig blive fyldt løbende op med nye varer, så ingen skal frygte at komme forgæves.

“Vi ved af erfaring, at mange plejer at komme den første dag – så en ekstra opfordring i år, er i stedet at overveje at komme én af de andre dage, hvor der vil være mindst ligeså gode varer som på førstedagen,” siger Jeanne Sissel Thomsen.

Sissel Edelbo gør også opmærksom på, at man grundet omstændighederne kan opleve ekstra kø og ventetid, da man selvfølgelig kun lukker det antal ind, der er forsvarligt i forhold til myndighedernes anvisninger.

Åbningstiderne bliver som følger:

TORSDAG DEN 18/6 KL. 16.00-20.00
FREDAG DEN 19/6 KL. 07.00-16.30
LØRDAG DEN 20/6 KL. 09.00-14.00

Hvad: Sissel Edelbo Lagersalg
Hvor: Lyngvej 1D, 9000 Aalborg
Hvornår: Torsdag d. 18/6-lørdag d. 20/6

Læs mere om lagersalget her