ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skråen henter verdens bedste show til Aalborg: I bliver blæst bagover

Af Michael Qureshi
Foto: PR www.la-soiree.com
Foto: PR www.la-soiree.com

Verdens bedste show! Det kan alle og enhver jo komme og sige, at de leverer lige fra tryllekunstneren til børnefødselsdagen til komikeren nede på den lokale.

Ikke desto mindre har Skråen noget at have det i, når de melder ud, at de henter det ultimative show til Aalborg i august. Forestillingen La Soiree vandt nemlig prisen som ”Verdens Bedste Show” ved Olivier Awards i Royal Opera House i London. Det kan lidt sidestilles med Oscar-uddelingen for sceneshows.

Det er i forbindelse med Aalborg Festival, at et enormt og unikt spejltelt stilles op ved siden af Nordkraft, hvor forestillingen La Soiree kører fra 18. august og ni dage frem.

La Soiree var faktisk også på plakaten sidste år i samme anledning, hvor de fik en topanmeldelse i Nordjyske.

Projektleder på Skråen Søren B. Kristensen lover også, at det bliver vildt og festligt på et niveau, som man meget sjældent ser i Aalborg.

”Det er et af de mest anmelderroste shows. De har optrådt over hele verden. Det er lidt spøjst, når man går ind og ser deres tour-plan. Så er det Sydney, New York, London og så er Aalborg iblandt. Det er vi faktisk rigtig stolte over. Vi kan måske ikke 365 dage om året skabe unikke oplevelser for borgerne i Aalborg, men så kan vi i hvert fald gøre det i kortere tidsrum. Det er virkelig stort, at vi kan præsentere det her i Aalborg,” forklarer Søren B. Christensen.

Skråen i Aalborg
Foto: www.skraaen.dk

La Soiree er et cabaret og varieteshow der mixer humor og opvisning i elegance på bedste vis. Når Skråen samtidig præsenterer det i et spejltelt, så bliver oplevelsen endnu mere smuk og intens.

”Folk blev blæst bagover sidste år, og det gør publikum helt sikkert igen. Man kan sagtens se det på Youtube, men det er den der livestemning, og det at du er så tæt på artisterne, at sveden næsten drypper på dig, der gør det så specielt og unikt. Det skal opleves i virkeligheden, og jeg tør faktisk godt at love, at folk ikke bliver skuffede,” lyder det fra Skråens projektleder.

Søren B. Christensen kalder det selv for et voksencirkus med fokus på til humoristiske, sexede og unikke. Aldersgruppen vil være fra 14-15 år og opefter. Skråen er mest kendt for deres musikoplevelser i Nordkraft, fredagsfest i Karolinelund eller Skovrock. Men de vil også gerne mere.

”Musik er vores primære opgave, men vi har altid haft en tradition for at lave shows. Vi har masser af ambitioner på den front, og vil gerne give nogle unikke oplevelser. Vi var også nogle af de første i landet, der gav os i kast med comedy-genren. I dag er vi på billetsalg det næststørste sted i Danmark, og det er fantastisk, hvis vi kan blive ved med at levere forskellige tilbud til Aalborg,” siger Søren B. Christensen.

Når La Soiree har kørt i ni dage bliver spejlteltet stående i slutningen af august. Derefter byder Skråen på et par stærke comedy-navne i teltet med Lasse Rimmer i en Impro Aften den 22. august, og selvfølgelig gæster Uffe Holm også 9000 den 30. august med showet Champ.

Husk i øvrigt at Topgunn spiller til Fredagsfest i Karolinelund her fredag aften.

Læs mere om billet-info på La Soiree her

Læste du den store nyhed til Aalborg Festivals i næste måned?

Stor nyhed præsenteret: Aalborg får sin egen “Distortion”

 

Del artikel

Andre læser også