Tæt på Aalborg: Spændende nybyggeri med Hammer Bakker som nabo

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Hvis du er stor tilhænger af rolige omgivelser, og drømmer om at bo tæt på grønne arealer i form af skov og eng, så er her et godt bud på, hvad der kan opfylde ønskerne.

Velkommen til Skeldalen i Vodskov, som består af skønne lejemål med Hammer Bakker som nærmeste nabo.

Vodskov rummer alle dagligdagens fornødenheder

Boligerne ligger i Vodskov – en skøn by, som rummer alt hvad der er nødvendigt i dagligdagen.

Her finder du egen skole, børnehaver, dagligvareforretninger som Rema1000 og Super Brugsen, og mange niche-forretninger.

Samtidig er man som borger tæt på motorvej og i kort afstand til Aalborg.

Vodskov by har ganske enkelt alt i form af kultur og aktiviteter for alle borgerne i alle aldre.

3- eller 4 værelses lejeboliger
Boligerne i Skeldalen opføres alle som 3 værelses lejeboliger, men kan indrettes som 4 værelses, hvis man har behov for flere rum.

Alle boligerne er på 96 boligkvadratmeter – og disse boliger kan opleves til åbent hus på tirsdag d. 4. december kl. 16-17.

De indvendige materiale- og indretningsvalg er gjort med tanke på, at man som lejer stadig vil bo i et hjem som består moderne inventar.

Der er flotte lyse gulve i boligerne, og der er installeret Genvex-anlæg. Køkken og badeværelse er indrettet med moderne inventar fra Svane, og ved indflytning vil der være alt i hårde hvidevarer i boligerne.

Hvem vil ikke gerne nyde vejret ude når man kan – dét kan du på Skeldalen.

Alt afhængig af hvilken etage, man ønsker at bo på, kan vejret nydes på egen altan eller i egen have.

Boligerne beliggende på 1. Sal har en smuk udsigt over skov og marker.

Skeldalen har også den fordel som lejebolig, at det også er tilladt med udlejers accept at holde mindre husdyr i form af en hund eller en indekat.

Desuden har du som lejer egen parkeringsplads tilhørende din bolig, så det vil aldrig være en udfordring at finde en plads til din bil, når du kommer hjem fra arbejde.

Der er også sørget for p-pladser til dine gæster.

Du har desuden den mulighed for at betale depositum og forudbetalt leje i rater inden indflytningen. På den måde behøver du ikke som lejer at skulle slå hul på sparegrisen, så snart du underskriver lejekontrakten.

Hvis lækre lejeboliger i et skønt naturområde er noget for dig, kan du læse meget mere om dem her, hvor du også kan søge om at komme i betragtning til en af de skønne boliger.

Ønsker du en fremvisning af lejemålene,står der allerede nu en møbleret prøvelejlighed klar. Man kan læse mere her eller kontakte ProDomus på e-mail team1@prodomus.dk eller på telefonnumre: 30214076 eller 98120500.