Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab hygge udenfor med udendørslamper

Af Annoncør

Når foråret begynder at vise sig fra sin skønneste side, valfarter danskerne ud på terrasser, altaner og i haven. Det er nemlig endelig tid til skønne timer i den friske luft, hvor du kan nyde de spirende planter og fuglene kvidre. 

Vil du gerne skabe en ekstra hyggelig oase udenfor, kan du med fordel tilføje et par flotte og moderne udendørslamper. De giver nemlig ikke kun funktionelt lys, men bidrager også med en ekstra hyggelig stemning. 

Udendørslamper er først og fremmest praktiske 

Det er træls at komme hjem sent om aftenen og ikke kunne finde nøglehullet, fordi det er bælgravende mørkt udenfor. Derfor er udendørslamper først og fremmest en praktisk hjælp, der lader dig navigere nemt udenfor, selvom mørket er faldet på. Det er derfor også hensigtsmæssigt at have udendørslamper ved indkørsel, gangstier og hoveddør. 

Du kan også med fordel have udendørslamper ved terrassen, på altanen eller i haven, hvis du gerne vil have fuldt udsyn over dine udendørsområder i mørket. Det kan bidrage med en ekstra tryghed, hvor det både giver dig overblik og potentielt kan skræmme uønskede gæster væk. 

Skab hyggelige oaser med udendørsbelysning 

Det er dog ikke kun praktisk at have udendørslamper, for de kan også være med til at sikre den helt rigtige stemning. Udendørsbelysning kan være alt fra væglamper, loftslamper og spots til hyggelige bedlamper, lyskæder og lanterner. Der er derfor rig mulighed for at tilpasse din udendørsbelysning, om du vil lyse dine smukke havebede op, skal holde en fest på terrassen eller bare gerne vil kunne nyde de ekstra lange sommeraftener på altanen. 

Du kan med fordel overveje, om du kan kombinere praktiske moderne udendørslamper med eksempelvis en hyggelig lyskæde eller flotte havefakler. Så kan du altid slukke for det mere praktiske lys, når der er hyggelige stunder på programmet. 

Vælg de rette lamper til dine udendørsområder 

Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilke lamper du anvender udenfor. De skal nemlig være vandtætte og kunne modstå både vind og vejr. Derfor bør du også vælge et par gode udendørslamper, du ved, er skabt til at blive brugt udenfor. 

Hos LampeGuru finder du et stort udvalg af både almindelige lamper såvel som udendørslamper, der er designet til at blive brugt i haven, på terrassen eller altanen. Du kan derfor være helt tryg ved, at lamperne i udendørskategorien kan lyse dine udendørsområder op uden problemer og nok skal kunne modstå det indimellem uforudsigelige danske vejr. 

Del artikel

Andre læser også