Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smukke prints til spotpriser: SISSEL EDELBO holder lagersalg i Aalborg

Af Redaktionen
Foto: SISSEL EDELBO
Foto: SISSEL EDELBO

SISSEL EDELBO er et dansk bæredygtigt brand, med base i Aalborg, der er kendt for deres designs i farver, prints og feminine silhuetter.

Team SISSEL EDELBO gentager nu succesen og inviterer indenfor til Bæredygtigt LAGERSALG.

Fra tirsdag d. 11. maj kl. 07.00  til og med onsdag d. 12. maj kl. 18.00 kan du på Lyngvej 1D få et indblik i SISSEL EDELBO-universet og shoppe samples, tidligere kollektionsvarer og 2. sorteringsvarer til absolut spotpriser.

Smukke prints til spotpriser: SISSEL EDELBO holder lagersalg i Aalborg

”Efter en lang periode, hvor det ikke har været muligt at invitere vores kunder indenfor, glæder vi os til endnu en gang at byde dem velkomne ind i vores bæredygtige og feminine univers.

Alle vores produkter er one-of-a-kind og det er altid en fornøjelse, at se og høre, hvor begejstrede kunderne er for de unikke skatte, som vil være at finde til lagersalget.”

Der er selvfølgelig taget højde for alle COVID-19-retningslinjer, så gæsterne kan shoppe trygt og sikkert hos SISSEL EDELBO.

“Vi har taget alle forbehold i forhold til corona-situationen, og der vil derfor være opsat afstandsmarkører, vi har udvidet med et ekstra lokale og naturligvis tilbyde håndsprit, så vi sikrer de bedst mulige forhold,” fortæller Jeanne Sissel Thomsen.

Har du de mindste former for symptomer, skal du blive hjemme.

“Vi åbner allerede kl. 07:00 om morgenen begge dage for at udvide åbningstiderne, så det er trygt og behageligt at shoppe,” siger Jeanne Sissel Thomsen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SISSEL EDELBO (@sisseledelbo)

Giver vintage sarier nyt liv

Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen skabte SISSEL EDELBO tilbage i 2004, som i dag er et af de førende bæredygtige modebrands, og har for alvor også indtaget den internationale scene.

SISSEL EDELBO ønsker at bruge de materialer, som allerede er skabt og som med deres unikke udtryk i både print og farver, gør dem tidsløse og karakteristiske.

Deres styles fortæller hver deres egen historie fra fortiden og nu har vores kunder mulighed for at skrive videre på historien.

De indiske sarier er blevet håndplukket af Team SISSEL EDELBO og får nyt liv i farvestrålende mix af mønstre og mystik – med den største kærlighed og omsorg for Moder Jord.

”I en verden som stadig er stærkt påvirket af pandemien, er det nu blevet endnu vigtigere for os aldrig at gå på kompromis med vores bæredygtige værdier. Vi skal passe på hinanden, på jorden og sætte pris på den samhørighed mellem kulturer og traditioner som opstår ved brugen af genbrugte materialer.” fortæller Jeanne.

Smukke prints til spotpriser: SISSEL EDELBO holder lagersalg i Aalborg

Der er nok til alle besøgende

Hypen kan hurtigt spredes, når en håndfuld kvinder leder efter unikke drømme-styles – så selvom det måske kan være fristende at styrte mod lagersalget om tirsdagen, slår Sissel Edelbo fast, at man lige så godt kan kigge forbi om onsdagen.

Der vil nemlig blive fyldt løbende op med nye varer, så ingen skal frygte at komme forgæves.

“Vi ved af erfaring, at mange plejer at komme den første dag – så en ekstra opfordring i år, er i stedet at overveje at komme om onsdagen, hvor der vil være mindst ligeså gode varer som om tirsdagen,” siger Jeanne Sissel Thomsen.

Sissel Edelbo gør også opmærksom på, at man grundet omstændighederne kan opleve ekstra kø og ventetid, da man selvfølgelig kun lukker det antal ind, der er forsvarligt i forhold til myndighedernes anvisninger.

Praktisk info

Betaling med kontanter eller MobilePay

Parkering lige ved døren

Bus 14 holder 30 meter derfra

Hvad: SISSEL EDELBO bæredygtigt LAGERSALG
Hvor: Lyngvej 1D
Hvornår: Tirsdag den 11. maj: 07:00-18:00, Onsdag den 12. maj: 07:00-18:00

Mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også