Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs nye bydel tæt på vandet og midtbyen: Sådan bliver Østre Havn

Af Christine Luca Hornemann

Østre Havn tegner til at blive Aalborgs nye attraktive bydel med flere klare fordele.

Det ligger tæt på Havnefronten. Det har sit eget bassin lidt tilbagetrukket fra Limfjorden og så er der ikke mange minutters gåtur ind til midtbyen og Aalborgs pulserende byliv.

Foruden at være nabo til Limfjorden ligger byggerierne også ud til det mere vindstille Østre Havnebassin, som i sommerhalvåret er fuld af liv.

Her er der både er mulighed for at stå på wakeboard og paddleboard.

På indkøbsfronten kommer de nye beboere ikke til at skulle gå langt.

Det er netop afsløret, at der kommer et Meny supermarked i området.

Dagrofa har nemlig lejet tredje etapes stueetage, som rummer 2.000 kvm. med henblik på at åbne en MENY allerede i starten af det nye år.

”Østre Havn er en lovende ny bydel, som får sin egen identitet og egne attraktioner.

Samtidig vil de nye beboere have få hundrede meter til Aalborg centrums kulturelle tilbud og spisemuligheder,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, i en pressemeddelelse.

Et af de helt store byggeprojekter på Østre Havn er Havnehusene. Interessen for at flytte ind i det projekt har været stor.

Nu er udlejningen af tredje og sidste etape af PFA’s nybyggeri i fuld gang.

Hermed afsluttes projektet i den nye bydel, i Aalborgs tidligere havneområde, og afrundes med tilsammen cirka 300 nye lejeboliger.

Lejeboligerne fra tredje etape står klar til indflytning i marts 2019.

Lejligheder til de unge

De 126 nye lejeboliger, som er tæt på vandet og Aalborgs byliv, fås med 1-4 værelser med priser fra 4.700 kr. om måneden for 46 kvm.

Der tages i særdeleshed hensyn til de unge, der hvert år strømmer til byen for at læse.

“Med et flertal af 2-værelses lejligheder imødekommes efterspørgslen på boliger, der i pris og størrelse henvender sig til de yngre målgrupper i byen.

En række af boligerne er allerede udlejet eller reserveret,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der også skal administrere ejendommen, i en pressemeddelelse.

Aalborgs nye bydel tæt på vandet og midtbyen: Sådan bliver Østre Havn

Aalborgs nye bydel tæt på vandet og midtbyen: Sådan bliver Østre Havn

En bydel i udvikling

DEAS har også bidraget til projektet som bygherrerådgiver og sikret løsninger, der i pris og funktionalitet skaber værdi for både PFA og de kommende beboere:

”Det har været et ufravigeligt mål at skabe en bygning og et sted, hvor der er rart for de kommende beboere at være, med lyse, veldisponerede lejligheder og attraktive udearealer,” siger Kristian Slaarup Kongstad, afdelingsdirektør for Teknik i DEAS, i en pressemeddelelse.

Man kan læse mere omkring Havnehusene her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Aalborgs nye bydel tæt på vandet og midtbyen: Sådan bliver Østre Havn

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel

Andre læser også