Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shut Up Legs: Cykelikonet Jens Voigt indtager Aalborg med nyt show

Af Emil Kjær Jørgensen

Der findes legender inden for cykelsporten. Og så er der Jens Voigt.

En af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og “standupkomiker” Jens Voigt kommer til Danmark med sit nye onemanshow “Shut Up Legs Tour”.

Her i Aalborg kan vi glæde os til at opleve ikonet 1. marts 2023 i Musikkens Hus.

‘The Jensie’ tager i sit humoristiske foredrag publikum med igennem sin karriere, som udødeliggjorde hans navn i cykelkredse, og han lover danskerne masser af anekdoter fra livet på to hjul.

Ifølge den pensionerede cykelstjerne Jens Voigt er cykelløb faktisk ganske simpelt. Det handler om at presse sig selv helt til grænsen – og så lidt mere. Lidelserne og smerterne skal man kunne klare. Ellers må man jo bare bede sine ben om at holde kæft!

En aften hvor lattermusklen bliver rørt

Tyskeren er blevet verdenskendt i cykelsporten for netop sætningen “Shut Up Legs”, og den lægger nu navn til hans nye onemanshow. The Shut up Legs Tour” gæster i februar og marts 2023 henholdsvis Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Her lover Jens Voigt gæsterne en aften, hvor lattermusklen bliver rørt, men at der også bliver stof til eftertanke.

“Cykling er i sin essens meget simpel. Man kan næsten skære det ind til, hvor god man er til at udholde smerte. Men sporten fortæller os også noget, som er langt mere komplekst og kan bruges i alle andre dele af livet.

Så jeg håber, at jeg både får folk til at grine, men også giver stof til eftertænksomhed,” siger cykellegenden, der i en stor del af sin karriere kørte for Bjarne Riis’ mandskab og var vejkaptajn og skattet hjælperytter på det, der dengang var verdens bedste cykelhold.

Shut Up Legs: Cykelikonet Jens Voigt indtager Aalborg med nyt show

The Shut Up Legs Tour

I sit underholdende, sjove og åbenhjertige foredrag kommer Jens Voigt naturligvis ind på årene i dansk tjeneste. Men fokus er på en lang karriere blandt stjerner og vandbærere på cykelsportens ypperste niveau.

“The Jensie” nåede selv at deltage i ikke mindre end 17 Tour de France. Tre gange har han vundet en etape i den franske rundtur, og i to omgange bar han den gule trøje.

Voigt tager sit danske publikum med rundt om alle de ting, der formede hans fortælling. Om at tage rejsen gennem det østtyske system i hæren til den første professionelle kontrakt. Om op- og nedture.

Om særlige oplevelser og personer samt en masse af karrierens sjove anekdoter, som kun Jens Voigt kan fortælle dem. Og så runder han, om han nogensinde har fortrudt, at han sagde de berømte ord til sine ben.

Fire unikke aftener med Jens Voigt i samarbejde med Tikko:

27. februar 2023: Magasinet, Odense

28. februar 2023: Hermans, Aarhus

1. marts 2023: Musikkens Hus, Aalborg

2. marts 2023: Scandic Falkoner Auditorium, København

Billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også