Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se de første billeder: I morgen åbner NAM Noodles

Af Emil Kjær Jørgensen

Restaurant Nam har haft en flyvende start i Aalborg, som sidste år i september for alvor præsenterede aalborgenserne for social dining-konceptet.

MigogAalborg kunne i september afsløre, at Nam udvidede konceptet med Nam Noodles, og fra i morgen står nabolokalerne klar til at byde gæsterne velkommen indenfor på Nam Noodles, som bliver et helt nyt banebrydende koncept i Aalborg.

Menukortet på Nam Noodles er klar til åbningen i morgen

”Vi synes virkelig også, at det mangler her. Man bestiller ud fra en slags byg-selv-model, hvor man først vælger sin suppebase og herefter nudler og fyld. Man kan altså komme herind igen og igen og sammensætte nye kombinationer hver gang. Det er en nem måde at få mad på – og en meget anderledes i forhold til andre Take Aways,”, fortalte Anne-Marie til MigogAalborg i oktober.

Et lille kig indenfor

Dagen inden den store åbning fik MigogAalborg lov til at komme indenfor i de nye lækre lokaler på Vesterbro.

Kim, Anne-Marie, Adam og alle de andre ansatte knokler for at få de sidste detaljer på plads, så de mange gæster kan få deres sult og nysgerrighed stillet, når det hele åbner i morgen.

Anne-Marie (tv) gennemgår de sidste detaljer med de ansatte

Den intime og autentiske stemning og indretning, som man allerede kender fra restauranten, vil heldigvis også fortsætte inde i Take Away’en.

”Det er meningen, at det skal være et hyggeligt sted, hvor man både kan sidde og spise eller tage det med sig hjem. Stilen fra Nam tager vi med os, men ellers bliver det i et lidt billigere prisleje og ellers helt stille og roligt,” lover Anne-Marie.

Eksklusiv pre-opening

I anledningen af åbningen d. 8. november vil Adam, Kim og Anne-Marie gerne indbyde aalborgenserne til åbningsreception i den helt nye Take Away.

Den officielle åbning sker klokken 18.00, men allerede fra kl. 15.00 inviteres alle ClubAalborg-medlemmer helt eksklusivt til pre-opening.

Her kan medlemmerne, som de første i byen, prøvesmage det asiatiske koncept med de nordiske toner – og tilmed til halv pris.

Fra 15-17 får du nemlig 2 nudelsupper til én suppes pris – og bliver du hængende (eller har først mulighed for at komme senere), så byder Nam desuden på deres populære nam-style cocktails.

Konkurrence

Du har nu muligheden for at vinde en middag for to på det nye Nam Noodles, hvor du får to supper, to starters og to drikke. Du kan vælge frit fra menukortet.

For at deltage skal du i kommentarfeltet blot skrive navnet på den person, som du gerne vil dele din præmie med.

Vi trækker en heldig vinder i morgen.