Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted

Af Michael Qureshi

Hvis der er noget, vi forstår her i Aalborg, så er det et rigtig godt tilbud.

Det må man sige, at Aalborgs nye sandwichbar Anette’s Sandwich leverede her onsdag på åbningsdagen på nederste plan af Friis Shoppingcenter.

Hele onsdag frem til klokken 16.00 er der lækre sandwich til kun 1 krone, og som man kan se på MigogAalborgs Instagram (i story), så var køen også derefter.

Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted

 

Anettes Sandwich er kendte for deres lækre og sunde sandwich, og med deres fem forretninger i det centrale Aarhus er de et veletableret og populært navn.

Den populære aarhusianske sandwichbar har 14 år bag sig, og kommer til at ligge godt strategisk placeret med Magasins åbning i september samtidig med at Aalborgs Tekniske Gymnasium også er rykket ind i Friis.

Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted Sandwichkæde åbnede i Aalborg i dag: Se billederne fra det nye sted

“Nordjyderne kan glæde sig til et stort udvalg af lækre sandwich og salater, hvor vi aldrig går på kompromis med råvarerne. Med vores fem varianter af brød: lyst, fuldkorn, økologisk, glutenfri og surdej med kerner og vores udvalg af tilbehør, har kunderne mulighed for at kombinere deres sandwich på mere end 2000 forskellige måder,” siger indehaveren Niels Jørgen Rasmussen.

 

Har du også set, hvornår Magasin åbner i Friis Shoppingcenter? Læs mere her

Del artikel

Andre læser også