Kulinariske favoritter: Rositas Bistro laver lækre takeaway-retter fra 90 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Da Aalborgs restauranter og caféer tidligere på måneden var nødsaget til at slette ordrebogen og lukke ned for spisende gæster, gik MigogAalborg i al hast sammen med fire af Aalborgs bedste restauranter for at lave en særlig Aalborg Eat In menu.

Rositas Bistro var en af de absolut mest populære restauranter i løbet af Eat In, og nu kan vi med glæde meddele, at de har åbnet for et begrænset lækre retter, som du igen kan bestille som take away.

Johan fra Rositas Bistro har nemlig valgt at sløjfe de sidste par dage af sin juleferie, og han hopper i stedet i køkkenet, så du kan slappe af og nyde de kulinariske lækkerier.

Nåede du ikke at prøve svinekæberne fra Rositas Bistro, da vi tidligere i december afholdt Aalborg Eat In, så har du nu endnu en chance.

Johan har valgt at udvide med yderligere to retter så du, udover de uimodståelige svinekæber, nu kan sætte tænderne i omgang confiteret and med rodfrugtmos og svampesauce og/eller tournedos af kalvemørbrad med kartoffelkokette og pebersauce.

De tre retter kan købes for mellem 90 kr. – 150 kr, og kun via MigogAalborg.

Retterne kan købes indtil kl.16.00 den pågældende dag, og kan derefter afhentes mellem kl.17.00 – 19.00 d. 30 december 2020 eller d. 1 – 4 januar 2021.

NB: Der er et begrænset antal retter til salg pr. dag.

Svinekæber – 90 kr.
Hertil rodfrugtmos og kraftig sky.

Confiteret and – 90 kr.
Hertil rodfrugtmos og svampesauce

Tournedos af kalvemørbrad – 150 kr.
Hertil kartoffelkokette og pebersauce