ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rosé, musik og hundehvalpe: August er spækket med fede events på Aalborg Streetfood

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Streetfood
Foto: Aalborg Streetfood

Aalborg Streetfood er stedet, hvor du finder spændende køkkener fra hele verden under ét tag.

Der er hele 14 madboder at vælge imellem i den store hal, og det geniale ved streetfood-konceptet er, at man kan vælge lige den ret, man ønsker og dele den med familie og/eller venner – både inde i de farverige lokaler og ude i det gode vejr.

Er du, før dit besøg, ikke helt sikker på, hvad du i det hele taget har lyst til, så kan du læse, hvilke fem steder, som vi synes, at du skal prøve denne sommer lige her.

Men Aalborg Streetfood er faktisk meget andet end lækre retter fra hele verden. De laver nemlig også masser af sjove events i løbet af året, og i uge 32 og 33 (8. – 21. august) stikker det helt af i og omkring de flotte haller.

Du kan opleve både markeder, musik, comedy, banko, dans og ikke mindst hundehvalpetræf.

Et af de helt store trækplastre i august er rosésmagningen fredag den 19. august, hvor du for bare 259 kr. får fem udvalgte glas rosé, lækre snacks og masser af hygge. Rosésmagningerne plejer at blive hurtigt udsolgt, så det er med at slå til. Køb billet lige her.

Få overblikket over event på Aalborg Streetfood i uge 32 og 33 her:

Rosé, musik og hundehvalpe: August er spækket med fede events på Aalborg Streetfood

9. august: Impro Comedy

Den Sorte Kylling er for tredje gang tilbage med et Improshow. Improshow er spontan comedy, som opstår på scenen, og det er udelukkende publikum, der bestemmer indholdet.

Et fast holdepunkt er værten, Christian Bols, som sikkert guider dig igennem en uforudsigelig oplevelse.

Den Sorte Kylling byder på nogle af de sjoveste, nordjyske komikere.

Prisen er 50,- for at se showet inkl. en øl.

Køb din billet her.

Rosé, musik og hundehvalpe: August er spækket med fede events på Aalborg Streetfood

13. august: Summer Lounge Fest på terrassen

Deltag i sommerens fest, når Aalborg Streetfood holder pop up event med DJ og lækre drinks på terrassen d. 13. august fra kl. 13.00-17.00.

Der er garanti for god stemning, lækre drinks og masser af lækker streetfood mad, shuffleboards, arkadespil eller andre aktiviteter i det store Rustområde.

Mere info lige her.

14. august: Street Banko

Søndag den 14. august står den igen på helt klassisk banko, som du kender det, i Royal Hall.

Der vil være en masse flotte præmier til de heldige vindere.

Der vil naturligvis altid være mulighed for at vinde gode oplevelser, lækre drikkevarer, flotte kurve med lækkerier og en masse forskellige gavekort til alt fra smagninger, foredrag og vouchers til vores de mange madboder.

Der vil være pause mellem spillene, hvor I kan hente forfriskninger i baren eller aftensmad i de skønne køkkener.

Læs mere om det her.

Kan være et billede af 1 person, står og jakkesæt

18. – 19. august: Victor Svald Trio

Kom og vær med, når aarhusianske Victor Svold og hans trio besøger Street Food d. 18. og 19. august.

Sanger og pianist Victor Svold er blandt Danmarks nye skud på jazz-stammen. Hans musikalske evne og alsidighed tillader ham at blande moderne pop-musik med traditionel vokal jazz, og tilsammen udgør det en stil, alle kan være med på.

Med sin musik bestræber Svold sig nemlig på at åbne jazz-genren op for et bredere publikum, og det kommer blandt andet til udtryk i hans sangskrivning, hvor der er tydelige referencer til musik i stil med Frank Sinatra, men også referencer til poppen, som man kender det fra Norah Jones og Jamie Cullum.

Pt. arbejder Victor Svold på sit debutalbum, som skal bidrage til særligt at udbrede vokal bigbandmusik. Indtil nu har han udgivet en håndfuld singler og to EP’er, som alle kan findes på streaming services.

Kom og vær med, når trioen spiller fra 18.00.

Line-up: Rasmus Frandsen (tr) og Anders Boye Knudsen (b).

Læs mere om det her

19. august: Rosésmagning på Aalborg Streetfood

Fredag d. 19. august sker der noget ganske særligt, når Aalborg Streetfood holder en eksklusiv rosésmagning i samarbejde med Kjær Sommerfeldt.

Sidste gang de afholdte smagning blev billeterne revet væk.

Den 19. august gentager de derfor succesen og får igen besøg af Claus Esmark fra Kjær Sommerfeldt.

Claus fra Kjær Sommerfeldt fortæller om rosé vinens magiske univers og byder på fem nøje udvalgte varianter. Der vil være noget for en hver smag.

Der vil naturligvis være lækre snacks der passer til vinene.

Prisen er 259 kr. ekskl. billetgebyr. Du kan sikre dig din billet lige her. (hvis I ønsker at sidde sammen bedes i købe billetterne samlet).

Rosé, musik og hundehvalpe: August er spækket med fede events på Aalborg Streetfood

20. august: Jazz & Cocktails

Lørdag den 20. august vil der igen være mulighed for at høre jazz, når Jazzdoit endnu en gang gæster Aalborg Streetfood med det populære Jazz & Cocktails-arrangement

Det er helt gratis, og der er endda gode priser i baren på lækre cocktails.

Ambitionen med disse jazzaftener – Jazz Do It – er, at du kan gå ud med gode venner, drikke en øl eller en cocktail og lytte til lækker live-musik, mens I hygger jer i hyggelig lounge-stemning.

Lounge-lokalet er indrettet med små sofagrupper og caféborde.

Stemningen er intim og varm, og I kan både sidde tæt på bandet og lytte intenst – eller sidde i de små sofagrupper og snakke. Eller tage et spil shuffle-board med jazzmusikken i baggrunden.

Rosé, musik og hundehvalpe: August er spækket med fede events på Aalborg Streetfood

21. august: Hundehvalpetræf

Som vi allerede har skrevet om her på MigogAalborg, så er søndag d. 21 august dagen, hvor alle hundeelskeres største drøm går i opfyldelse.

Fra klokken 12.00 er der nemlig Hundehvalpe Meet-and-greet, hvor du og din bedste ven kan møde andre hunde – og ikke mindst hvalpe.

“Formålet med MEET-AND-GREET’et er at I kan se hinandens hunde, udveksle erfaringer hundeejere imellem og have mulighed for at jeres hundehvalpe kan socialisere med andre hunde,” skriver Aalborg Streetfood om eventet.

Rosé, musik og hundehvalpe: August er spækket med fede events på Aalborg Streetfood

Hvis du (endnu) ikke har en hund, men stadig elsker hunde, så kan du ånde lettet op. Øvrige gæster er nemlig også velkomne på dagen, og der burde være rigeligt med hunde og hvalpe at hilse på.

Du kan finde info om det her.

… psst: Senere samme dag er der også åbent for Drop in Salsa i eventhallen, hvor du kan få finpudset dine dansemoves i kyndige hænder af Jens. Det er ganske gratis at deltage.

Du kan altid følge med i Aalborg Streetfoods events lige her.

Del artikel

Andre læser også