Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter succes som pop-up: Roccamore åbner butik i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Da Roccamore åbnede en midlertidig pop up shop i Salling en kølig weekend i oktober 2022, var aalborgenserne meget begejstrede.

Faktisk var shoppen så populær, at det danske skobrand nu åbner egen butik i Salling d. 1. april ( … og det er ikke en aprilsnar).

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Bobler og gaver til alle

Alle er velkomne til at prøve de behagelige sko og støvler, når det danske skomærke inviterer indenfor i det kendte rosa univers af håndlavede høje hæle og elegante støvler.

Den nye butik fejres med bobler til alle og lækre roccamore tasker til de første gæster.

Roccamores høje hæle er håndlavede i Italien og videnskabeligt testet af Hvidovre Hospital til at løfte 44% af trykket i din svang, 26% af trykket på din forfod og 19% af trykket på din hæl.

Roccamore er desuden det første brand i verden til at Cradle-to-Cradle certificere deres højhælede sko samt arbejde med QR koder inde i den færdige sko, der, når du scanner den, viser dig skoens rejse, helt tilbage til den enkelte ko.

Stifter Frederikke Antonie Schmidt har en stærk mission:

“Vi vil inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Roccamore kommer af de italienske ord roccaforte (fæstning) og amore (kærlighed). Og det er den følelse du får, når du tager et par af vores komfortable høje hæle på.

Alle vores sko er et fort af kærlighed, der i modsætning til mange almindelige hæle, svøber din fod i komfort, så du kan gå i dem i flere timer uden at få ømme fødder.”

Roccamore butikken i Salling er roccamores fjerde butik i Danmark. De har også en butik i Oslo.

Del artikel

Andre læser også