Populært projekt tager fart: Mange nye boliger står klar i juni

Skrevet af: Katrine Rasmussen

Stigsborg Brygge er betegnet som et af de nye smarte områder i Aalborg Kommune, og over 100 beboere er allerede flyttet ind i de nye lækre lejligheder.

Nu skydes 2. etape af projektet i gang. Det forventes at stå færdig til midt juni 2018.

stigsborgbrygge.dk, Stigsborg Brygge Etape 1 og Etape 2

Den nye bydel er et af Aalborg Kommunes største byudviklingsprojekter. Her bliver Stigsborg Brygge havnefront brugt som omdrejningspunkt for den nye bydel i Nørresundby, som der i mange år har været et industriområde.

Området er attraktivt, og det ses nu på den store interesse der har været i projektet.

Bo i første række ud til Limfjorden

Som lejer vil man kunne bo i første række til Limfjorden på en helt unik beliggenhed, hvor man bor tæt på alt. Der er kort afstand til vandet og Aalborg er lige i nærheden.

Placeringen er i et flot grønt område, hvor naturen går igen i opførelsen og skaber liv i de store bygninger.

Der er flere store planer i spil i området, og i løbet af de næste 20-25 år skal der opføres flere boligområder, kontorerhverv og store grønne områder på Stigsborg Brygge herunder Stigsparken som er en ny Fjordpark.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS er Calums samarbejdspartner og varetager førstegangsudlejningen samt administrationen af både Stigsborg Brygge.

Se boligerne på Stigsborgs Brygge her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.