Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sprøde nyheder i byen: Nyt pizza-koncept indtager Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

I Aalborg elsker vi pizza – og når det ovenikøbet kan fås til en overkommelig pris, er det endnu bedre.

God pizza og gode priser er netop hovedingredienserne i Classico Momenti; et nyt pop-up koncept, der åbner i Aalborg på torsdag den 8. juli.

Her vil indehaver og pizza aficionado Mateo Velandia stå og lange lækre napolitanske pizzaer over disken fra kl. 16.00 til 20.30 til kun 50 kr stykket (normalpris 60 kr).

Hvor i midtbyen det præcist bliver, er endnu uvist, men du kan holde dig opdateret via deres sociale medier.

Sprøde nyheder i byen: Nyt pizza-koncept indtager Aalborg

En autentisk italiensk oplevelse

Hele Classico Momentis koncept er mobilt, dvs. at de hurtigt kan pakke stenovn og pavillon sammen og suse videre til næste sted.

“Hele vores koncept er mobilt og flytbart med henblik på at komme rundt til alle landets afkroge og tilbyde god pizza.

Vi stiller både op til offentlige arrangementer, hvor folk vil kunne prøve vores pizzaer på faste dage, men vi laver også meget gerne private begivenheder som f.eks. konfirmationer og fester,” forklarer Mateo Velandia, der er den ene halvdel af indehaver duoen.

Selve pizzaerne er lavet efter napolitanske traditioner, så savner du at rejse til Italien, er de et godt bud på en autentisk oplevelse i Aalborg.

“Dejen hæver i 36 timer. Den er lavet på Tipo 00 hvedemel, som giver det en meget luftig og tyk skorpe, og vi bruger San Marzano tomater, som har en helt særlig smag.

Herefter bager pizzaerne ved 500 grader, som giver dem et varmechok og fremkalder de karakteristiske leopardpletter,” siger Mateo Velandia.

Sprøde nyheder i byen: Nyt pizza-koncept indtager Aalborg

Går ikke på kompromis med kvalitet

På åbningsdagen vil pizzaerne koste 50 kr, men ellers står de fast til 60 kr uanset, hvilken pizza variant, du vælger.

Grunden til at de kan holde prisen så lavt er det mobile koncept, der betyder, at de ikke behøver at betale fast husleje. Det er dermed ikke kvaliteten, der er gået på kompromis med.

“Vi kommer aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten for at kunne lave flere pizzaer.

Vi bruger råvarer af høj kvalitet og holder pizzaerne helt klassiske og enkle, så man får den bedst mulige oplevelse,” siger Mateo Velandia, der lært den noble pizza-kunst fra sine mange besøg i Italien.

Hvad: Classico Momenti lancerer deres pop-up pizza koncept
Hvor: Lokationen er endnu ukendt, men følg med på deres Instagram for opdateringer
Hvornår: Torsdag, 8. juli, kl. 16.00-20.30