Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bedste fra to verdener: Kendt pølsebod laver både hotdogs og thaiboxes

Af Nathalia Hentze Nielsen

I mere end 45 år er der blevet langet store Frankfurtere og hotdogs over disken i den kendte pølsebod på Vejgaard Torv lige ud til Hadsundvej.

Men nu er konceptet blevet spicet yderligere op med en ny ejer.

49-årige Pinda Frost der oprindeligt kommer fra Thailand har købt pølseboden, som blev sat til salg for et par måneder siden.

Hun har i forvejen en madbod på Street Food Aalborg – Køkkenfabrikken, og nu er hun altså også indehaver af et stykke historie i Aalborg.

Kombinerer thaimad og pølsevogn

Den er omdøbt til Bangkok Kitchen, og ude foran kan man også se et menukort med autentiske retter fra thai-køkkenet som kan tages med som Thaiboxe.

Men Pinda Frost holder fast i traditionerne, og derfor kan man også stadig købe en “hotter”, og alt hvad man normalt kan i en pølsevogn.

Det har faktisk været en drøm længe for Pinda Frost at eje den kendte pølsebod i Vejgaard.

Det fortæller hendes mand Niels Frost til MigogAalborg.

“Det har været min kones drøm i flere år at eje netop denne vogn i Vejgaard.

Hun ville gerne være noget for sig selv, og så bød chancen sig endelig.

Der var et krav om, at der skal være åbent i pølseboden fra Handelstandsforeningen, så det gik ret hurtigt med at få åbnet.

Nu er vi i gang, og folk har taget godt imod, at man kan få både de traditionelle pølser og så thaimad.”

Forskellige thairetter og forårsruller

Han fortsætter;

“Der er hele tiden 12 forskellige thairetter, man kan bestille. Blandt andet hjemmelavede forårsruller.

Man bestemmer selv, om man vil have nudler eller ris til. Mange efterspørger også vegetarisk mad, og det er der også. Der er stort udvalg.

Min kone er ret kendt for hendes autentiske thaimad fra Street Food.

Parret drømmer om at kunne åbne for udeservering i fremtiden.

“Før hvor det kun var pølser, var den fin nok i størrelsen, men med thaimad kræver det mere maskineri.

Derfor vil vi gerne udvide på Vejgaard Rorv med noget udeservering, så man kan sidde ude og nyde det om sommeren.

Det skal vi søge om først, men vi håber, det kan lade sig gøre,” forklarer Niels Frost.

Del artikel

Andre læser også