Perfekt skud af Musikkens Hus: Her er vinderbilledet

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Lars Mørch
Foto: Lars Mørch

Hvis man var i tvivl om, hvor smuk Aalborgs Havnefront og Musikkens Hus tager sig ud fra Nørresundby-siden, så må den tvivl for alvor være fjernet.

Musikkens Hus startede for noget tid siden en foto-konkurrence, hvor de spurgte på de smukkeste billeder taget af Musikkens Hus.

Her kom et væld af bidrag sendt afsted til Musikkens Hus, som for nogle uger siden så lavede en “finale” med tre billeder.

Nu er afstemningen afgjort, og det er Lars Mørch, som er løbet med flest stemmer. I øvrigt fuldt fortjent for billedet indeholder så mange lækre detaljer i nattelyset.

“Jeg er virkelig glad for, at folk kan lide billedet. Det er en fin anerkendelse,” siger Lars Mørch til MigogAalborg.

Foto: Lars Mørch

Stolte af Aalborg

Selv skriver Musikkens Hus om billedet;

“Gæsterne har stemt og kåret dette pletskud af Lars Mørch som det allerflotteste foto af Musikkens Hus.

Vi har været imponerede af samtlige bidrag til fotokonkurrencen, men særligt vilde er vi med dette aftenbillede, som også viser vores smukke omgivelser på havnefronten.

Vi kan alle være stolte af Aalborg og byens udvikling.”

Du kan se finalefeltet herunder;

Mange ting at glæde sig til

Som følge af Covid-19 situationen har Musikkens Hus lukket alle dage pånær når man har koncerter og events i huset. Mange planlagte shows er rykket til 2021.

Forleden genåbnede man det smukke musikhus med to smukke koncerter, hvor tre kendte danske navne optrådte på hver deres aften blandt andet Søren Huus, Pernille Rosendahl og Niklas Sahl.

Men der er stadig en del ting at glæde sig til i sensommer og efteråret. I august kommer Caroline Henderson, og i september laver NOAH en smuk koncert.

Der er også adskillige spændende foredrag og events planlagt. Du kan få et overblik her.