ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik slotskoncert: Oplev store navne som Mads Langer og Jacob Dinesen

Af Freja Dumont
Foto: Come2Live
Foto: Come2Live

Uanset om lysten er til det rockede eller blød pop, så kan du godt begynde at glæde dig til Come2Live Slotskoncert på Gaardbogaard Gods i Nordjylland tæt på Aalbæk.

Festivalen løber af stablen lørdag den 27. august og kommer til at byde på masser af musik, fællessang og vaskeægte råhygge.

Programmet rammer bredt og består af nogle af landets bedste musikere og festligste entertainere, og du kan blandt andet glæde dig til at opleve Mads Langer, Jacob Dinesen, Barbara Moleko, Folkeklubben og Mathilde Falch.

Det er med andre ord et program, der kort og godt kan lidt af hvert – hvad end det er festlig stemning eller stille stunder.

Unik slotskoncert: Oplev store navne som Mads Langer og Jacob Dinesen

Enestående festival-omgivelser

Når du køber billet til Come2Live Slotskoncerten, er målet, at du får en enestående oplevelse fra start til slut, og det afspejles både i omgivelserne, maden og musikken.

Parken ved godset forvandles på dagen til en festivalplads med en stor scene og masser af barer med lækre drikkevarer og madboder med street food fra aarhusianske Spiselauget.

“Til Come2Live er der lagt vægt på et levende og unikt miljø samt fællesskabet om god, dansk musik.

Det stiller især store krav til musikprogrammet, der både skal være godt og alsidigt. Og det mener vi, at vi er kommet i mål med,” fortæller Kristian Gislason, direktør for Futurelive, der står bag Slotskoncerten.

Come2Live Slotskoncerter løber af stablen på fem danske slotte og godser i løbet af juni og august; Gram Slot, Lundsgaard Gods, Frijsenborg Slot, Ledreborg Slot og Gaardbogaard Gods.

Du kan købe billet her og læse mere om slotskoncerterne rundt i landet her.

Hvad: Come2Live Slotskoncert Slotskoncert
Hvor: Gaardbogaard Gods
Hvornår: Lørdag den 27. august
Hvor meget: Standardbillet 495 kr. inkl. gebyr. VIP-billet: 1475 kr. inkl. gebyr

Del artikel

Andre læser også