Nyheder i ClubAalborg: Det her tilbud er populært

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Det er blevet april, og en ny måned betyder også nyt indhold i MigogAalborgs fordelsklub ClubAalborg.

Vi er med på, at påskefrokosterne dårligt nok er overstået, før vi står og vifter dig om næsen med mere mad.

I denne måned byder vi også velkommen til D’Wine Bar, som i anledning af deres fire års fødselsdag inviterer alle ClubAalborg-medlemmer til tapas for to til en rigtig god pris.

For blot 100 kr. får man en lækker tapasservering til to personer, og det er næsten halv pris, man sparer på den hyggelige vinbar. Det er et tilbud, som uden tvivl bliver rigtig populært.

Der er også god grund til at glæde sig til vores altid fantastiske ClubAalborg-aften, som i denne måned bliver afholdt på D’Wine restaurant. Her kan du nyde fire retter til en særlig pris på kun 275 kr. Det løber af stablen d. 25/4 kl. 18.30, og du kan sikre dig en plads lige her.

ClubAalborg er klubben for dig, der ønsker at få mere ud af din by. Her kan du blive inspireret til at opleve de bedste steder i din by – samtidig med, at du får en masse rabat og gode fordele.

Traditionen tro byder denne måneds ClubAalborg endnu engang på et væld spændende steder, som du kan besøge og samtidig få en masse gode rabatter. Vi har i denne måned over 30 eksklusive fordele til medlemmer.

Det koster kun 35 kr. at være medlem om måneden. Du kan melde dig til lige her. 

Street food og lækre burgere
Vi har flere nyheder denne måned i ClubAalborg. Vi byder bl.a velkommen til Aalborg Street Food, som atter er åbnet efter vinterhi, og ét af de nyeste skud på den aalborgensiske burgerhimmel: Burger Boom.

Du kan begge steder indløse din fordel og få en rigtig god rabat kun for medlemmer af ClubAalborg. Så har du endnu ikke besøgt Street Food efter åbningen, giver ClubAalborg dig en oplagt mulighed for at smutte forbi de altid hyggelige madboder på skudehavnen. Her får du nemlig to lækre pina coladas til kun 50 kr.

Er du mere til kvalitetsburger baseret på friske og lokale råvarer, så smut forbi Burger BOOM på Vesterbro og indløs din rabat på – 15 % – kun for ClubAalborg-medlemmer.

Endnu flere fordele
Dette er bare en lille del af det, du får som medlem af ClubAalborg. Vi har over 30 fordele til dig som bl.a.:

  • 20 % rabat på VACA
  • Eksklusivt forsalg på Camilla Framnes-foredrag
  • Et gratis glas bobler til madklub på restaurant JØRN
  • Social food på Bistro V med 100 kr. rabat
  • Og meget, meget mere.

Du kan melde dig ind lige her.