Nybyggerne blev afgjort på Utzon Center: Aalborg-par vandt drømmehuset

Skrevet af: Michael Qureshi
Anne & Todd fra Aalborg vandt Nybyggerne
Foto: Lars Horn/TV 2
Anne & Todd fra Aalborg vandt Nybyggerne Foto: Lars Horn/TV 2

Onsdag aften blev det populære TV 2 program Nybyggerne afgjort for denne sæson.

Som de fleste nok ved, så har husene i programmet ligget i Aalborg Øst sponsoreret af Aalborg-firmaet 2E Boligprojekt.

Finalen skulle selvfølgelig også afvikles på et af Aalborgs mest kendte huse – Uzton Centeret. Og det var her, at der udbrød stor jubel, da værten Peter Ingemann kunne afsløre vinderne oven på en sms-afstemning.

Det blev en “hjemmebanesejr”, hvor det ene af to Aalborg-par Anne og Todd kunne juble over præmien, som er den største tv-præmie på dansk tv.

De vandt nemlig deres drømmehus til en værdi af knap tre mio. kr., og flytter nu ud i Aalborg Øst.

Anne er i øvrigt søster til migogaalborg’s blogger Camilla Framnes, der også hele sæsonen igennem har heppet ivrigt på det populære Aalborg-par.

Åhh vi håber og krydser alt for min søster og hendes familie @annekristine @toddedlin og Lily – flytter ind i vores “baghave” hvis de vinder deres GRØN hus ?? giv en stemme med ⭐️ KOM SÅ SØS ?? #nybyggerne #live #afstemning #afgørelsenstime #stem #stem #stem #vihepperpåjer

A post shared by C A M I L L A F R A M N E S (@cframnes) on

Anne og Todd har gjort sig bemærket igennem hele programmet, hvor de har leveret hygge og personlighed til de ellers tomme og kolde vægge.

Et stort ønske for Anne og Todd har været at skabe et barndomshjem til deres datter Lilly, og det har virkelig kunnet ses og mærkes i deres indretning og planer for huset.

Grunden til at Anne og Todd har vundet danskernes hjerte, har sandsynligvis været en blanding af deres gode stil, hjertelighed og dét at man igennem hele deres rejse har kunnet relatere til deres følelser omkring dét at være en ægte, dansk børnefamilie.

Deres stil bærer præg af genbrugsmaterialer, som har været lidt et kendetegn for dem.

Fra 40D på Sams til bøfsandwich på VB: Du er fra Aalborg hvis du har smagt en…

Bøfsandwich på VB