ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få opfyldt dine uldne drømme: Ny garnbutik er åbnet centralt i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis du er gået forbi Bispensgade 22 for nylig, har du med garanti lagt mærke til nogle særdeles farverige – og uldne – vinduesudstillinger.

Det er garnbutikken Handdyed by Charlotte Spagner, der er flyttet ind i Wunderwears tidligere lokaler, og de tiltrækker sig allerede masser af opmærksomhed fra forbipasserende.

Butikken sælger over 70 farver fordelt på mange forskellige garnkvaliteter, og det helt unikke ved konceptet er, at al garnet er håndfarvet i Charlotte Spagners studio i Nordjylland.

Få opfyldt dine uldne drømme: Ny garnbutik er åbnet centralt i Aalborg

Få opfyldt dine uldne drømme: Ny garnbutik er åbnet centralt i Aalborg

Fra læge til selvstændig

Charlotte Spagner er egentligt uddannet læge, men i 2016  valgte hun at gøre sin hobby til en reel levevej og begyndte at arbejde fuldtid med garnfarvning og afholdelse af kurser.

Efterspørgslen efter hendes garn er kun steget i løbet af årene, og det har nu udmøntet sig i hendes første fysiske butik i Aalborg, der jo nærmest ikke kunne have en mere central placering.

I butikken finder du bl.a. nøgler med mohair, merino og lammeuld. Garnerne har hver især helt særlige sammensætninger og kan dermed bruges til mange forskellige ting, skriver Charlotte Spagner på sin hjemmeside.

Besøger du lokalerne på Bispensgade, kan du udover at finde et kæmpe udvalg af garn, også være heldig at opleve Charlotte Spagner padle løs på hendes spinderokke, hvor hun producerer sine håndspundne Anarkister (en speciel type garn).

Butikken er åben mandag til fredag kl. 11.00 til 17.00 og lørdag kl. 10.00 til 14.00.

Følg med i Handdyed’s strikkeunivers her.

Del artikel